Sönmez Kebap Pide Salonu Açıldı…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Sönmez Kebap Pide Salonu Açıldı…
Haberin Tarihi: 13.2.2020 14:02:32 - Okunma Sayısı:4085 defa okundu.

Sönmez Kebap yeni yerinde müşterilerinin hizmetine devam edecek.

Sönmez Kebap Pide Salonu Açıldı…

Sönmez Kebap yeni yerinde müşterilerinin hizmetine devam edecek.

Sönmez Kebap Pide Salonunun açılışı bugün görkemli bir törenle yapıldı. Açılışa; Kaymakam Adem Çelik, Belediye Başkan V. Fatih Demiralay, Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Savran, Daire Amirleri, esnaflar ve çok sayıda hemşehrimiz katıldı.

Eğirdir Müftüsü Mustafa Türköz’ün açılış duasını yapmasının ardından açılış kurdelesi kesilirken davetlilere yemek ikramı yapıldı.

Kaymakam Adem Çelik, Sönmez Kebap Pide Salonunu çok beğendiğini belirterek İşletme sahibi Cemil Üçar ve kardeşlerini tebrik etti ve hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ün şehir dışında olması sebebiyle açılışa katılan Başkan V. Fatih Demiralay, Eğirdir Belediyesi tarafından hazırlanan iş yeri açma ruhsatnamesini ve ilk siftah parasını işletme sahibi Cemil Üçar’a takdim etti.

Bugün saat 12.00’de Seydim Mahallesi Kaynak Sokak No: 27/1 Eğirdir adresinde açılan Sönmez Kebap Pide Salonunda birbirinden lezzetli kebap, pide çeşitlerinin yanı sıra meşhur kabak tatlısı da menü listesinin başında geliyor.

Sönmez Kebap Pide Salonu işletme sahibi Cemil Üçar’ı ve kardeşlerini kutluyor, bol kazançlı günler diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap