ADD’nin Genel Kurul Toplantısı Yapıldı…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ADD’nin Genel Kurul Toplantısı Yapıldı…
Haberin Tarihi: 15.2.2020 16:27:48 - Okunma Sayısı:3102 defa okundu.

Şefika Çelik: “Amacımız Genç Nesille Çalışmak, Bu Meşaleyi Gençlere Teslim Etmek…”

ADD’nin Genel Kurul Toplantısı Yapıldı…

Şefika Çelik: “Amacımız Genç Nesille Çalışmak, Bu Meşaleyi Gençlere Teslim Etmek…”

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Eğirdir Şubesinin 11. Olağan Genel Kurul toplantısı bugün saat 14.30’de Altıngöl Otel’de yapıldı.

Program, devletimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden aziz şehitlerimiz için bir dakikalık Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın söylenilmesi ile başladı.

Daha sonra Divan heyeti oluşturuldu. ADD’nin Olağan Genel Kurul toplantısının Divan Başkanlığına Murat Yılmaz, Yardımcılığına Mehmet Kaş, Katip Üyeliğe ise Perihan Boz getirildi.

ADD Eğirdir İlçe Başkanı Şefika Çelik kongrede bir açılış konuşması yaptı.

 

ADD Atatürkçü dünya görüşünün insanımıza, ülkemize ve tüm dünyaya dostluk huzur ve güven getireceğine inanan insanların toplandığı bir çatı olduğunu ve herkesi bu çatı adlında toplanmaya davet eden Başkan Çelik: “Amacımız genç nesille çalışmak, bu meşaleyi gençlere teslim etmek” dedi.

Çelik, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü: “ADD Eğirdir Şubesinin 11’nci Olağan Genel Kurul toplantısını yapmak için bir araya geldik. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederiz.

Hepimiz biliyoruz ki Atatürk insanlık için yararlı küreselleşmenin yani; fikirlerin, kültürlerin dünya görüşlerinin alış-verişinden olan uluslararası bütünleşmenin nasıl olabileceğini Türk milletinin önüne sergilemiştir.

Bizler de önümüze sunulan bu yolda yürümek ve ilerlemek için elimizden gelen bütün imkanları kullanarak Atatürk ilkelerinin hedefi olan tam bağımsız ve de gerçek bir demokratik bir ülkede yaşamak için uğraşacağız. Dernek olarak bunun için buradayız.

ADD Atatürkçü dünya görüşünün insanımıza, ülkemize ve tüm dünyaya dostluk huzur ve güven getireceğine inanan insanların toplandığı bir çatıdır.

Bu çatı altında ne kadar çok katılım olursa Atatürk’le simgeleşen aydınlanma meşalesini daha yukarıya taşıma gücümüz artacaktır.

Bizler de istiyoruz ki daha çok üyemiz olsun, birleşelim, güçlenelim. Amacımız genç nesille çalışmak, bu meşaleyi gençlere teslim etmek. Ama ne yazık ki gençler çalışmaktan değil, Atatürkçü oldukları için iş bulamamazlıktan çekiniyorlar. İnşallah önümüzdeki yıllarda güzel günlere kucak açacağız. Sorunlara Atatürkçü bakış açısı ile çözümler üreteceğiz” dedi.

Çelik sözlerinin sonunda Kurucu Kurul; Muammer Aksoy, Turan Dursun, Bahriye Üçok, Uğur Mumcu, Ahmet Taner Kışlalı ve ismini sayamadığım katledilen aydınlarımızı da rahmetle anıyorum” diyerek tamamladı.

 

ADD Eğirdir İlçe Başkanı Şefika Çelik daha sonra 2018-2020 yılları Faaliyet Raporu ve Denetim Kurulu Raporunu okumasının ardından, raporlar tek tek ibra edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alarak bir konuşma yapan ADD Isparta İl Başkanı Mevlüt Özil ise konuşmalarına ADD’ye vermiş olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı Şefika Çelik ve yönetimine teşekkür ederek başladı.

Özil, güzel bir toplantı. Sıcak bir ortam. Ben Eğirdir şubemizle göreve geldikten sonra daha çok içli-dışlı olduğumuzu düşünüyorum. Sağolsunlar bizim yapmış olduğumuz etkinliklere katılmaya çalışırlar. Destek olmaya çalışıyorlar. Bizler de elimizden geldiğince katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Gönül bağlarımız olsun, daha sağlam olsun isteriz. Şimdiye kadar yapmış olduğu faaliyetlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Gönlümüz ister ki koşullar gereği daha fazla şeyler yapalım. Bu koşullar altında yaptıkları çalışmalar takdir edilecek çalışmalar. Yeni seçilecek olan yönetim kuruluna da şimdiden başarılar diliyorum. Bu sıcak ilişkilerimizin, desteğimizin birbirimize olan dayanışmanın devam etmesini diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından tek listeyle seçime girildi. Başka aday olmadığı için mevcut başkan Şefika Çelik yeniden ADD Eğirdir Şube Başkanlığına getirildi.

Seçimler sonucunda Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Şefika Çelik, Füsun Küllü, Hümeyra Doğan, Nesrin Özdamar ve Gizem Cansoy, Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine; Mehmet Kaş, Mustafa Uludağ, Ayşe Kuş, Perihan Boz ve Azize Barlas, Denetim Kurulu Asil  Üyeliklerine; Faden Cesur, Ali Boyacı ve Necati Savaş, Disiplin Kurulu Asil Üyeliklerine; Gülay Çevikbaş, Muazzez Erdem ve Kamile İntaş, Genel Kurul Delegeliğine ise; Şefika Çelik ile Hümeyra Doğan getirildi.

ADD Eğirdir İlçe Başkanlığı görevine yeniden getirilen Şefika Çelik ile yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyoruz.

EMEL TURAN KARTAL

 

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap