Şampiyonlar Kupayı Kaymakam Çelik'e Götürdü

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Şampiyonlar Kupayı Kaymakam Çelik'e Götürdü
Haberin Tarihi: 18.2.2020 16:06:10 - Okunma Sayısı:2811 defa okundu.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Voleybol Takımı, Şampiyonluk Kupasını Kaymakam Adem ÇELİK’e getirerek sevinçlerini paylaştılar.

Şampiyonlar Kupayı Kaymakam Çelik'e Götürdü

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da il birincisi olarak Eğirdir’i gururlandıran Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Voleybol Takımı, Şampiyonluk Kupasını Kaymakam Adem ÇELİK’e getirerek sevinçlerini paylaştılar.

İl birincisi olarak Isparta’yı temsil etme hakkı kazanan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu voleybol takımı, antrenör ve öğretmenleriyle birlikte bugün Kaymakam Adem ÇELİK’i ziyaret ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ARMUTOĞLU’nun da hazır bulunduğu ziyarette, başarılı sporcularla sohbet eden Kaymakam ÇELİK, il birinciliği dolayısıyla takımı tebrik ederken; önümüzdeki günlerde Bilecik’te yapılacak bölgesel şampiyona için başarılar diledi.

Sporcularla tek tek sohbet eden Kaymakam ÇELİK, genç sporculardan daha büyük başarılar beklediğini belirterek, önümüzdeki şampiyona maçları için kendisinden bir talepleri olup olmadığını sordu.

Kaymakam Adem ÇELİK, genç sporculara ve antrenörlerine iyi yolculuklar dilerken, sporcularla birlikte fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sonlandı.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap