Eğirdir’de Halk Otobüsleri Dezenfekte Edildi…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir’de Halk Otobüsleri Dezenfekte Edildi…
Haberin Tarihi: 11.3.2020 14:37:05 - Okunma Sayısı:3282 defa okundu.

Eğirdir’de Halk Otobüsleri ve C Plakalı öğrenci servis araçları özel bir ekip tarafından ilaçlanarak dezenfekte edildi.

Eğirdir’de Halk Otobüsleri Dezenfekte Edildi…

Çin’de başlayarak binlerce kişinin ölümüne neden olan ve dünyada küresel bir tehdit haline gelen öldürücü corona virüsüne karşı tüm Türkiye’de olduğu gibi Eğirdir’de de önlemler alınıyor.

Eğirdir Şoförler Otomobilciler Ve Nakliyeciler Esnaf Odası ve S.S. 21 Nolu Mavi Göl Minibüsçüler Kooperatifi Başkanlığı işbirliğinde corona virüsüne karşı tedbir amacıyla Halk Otobüsleri ve C Plakalı öğrenci servis araçları ilaçlandı.

Eğirdir’de  özel halk otobüsleri salgın hastalıklara karşı Isparta S.S. 18. Nolu Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı  tarafından Eğirdir’de Halk Otobüsleri ve C Plakalı öğrenci servis araçları özel bir ekip tarafından ilaçlanarak dezenfekte edildi.

S.S. 21 Nolu Mavi Göl Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Özgür Çetin; ““Halk Otobüslerimiz ve C Plakalı Öğrenci Servis araçlarımız corona virüsüne ve diğer salgın hastalıklara karşı ilaçlanarak dezenfekte edildi. Bu ilaç 3 ay geçerli olacak” diye konuştu.

Eğirdir Şoförler Odası Başkanı Ahmet Hamdi Takır ve Halk Otobüsleri Başkanı Özgür Çetin, Isparta S.S. 18. Nolu Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Faruk Daşdöner’e ilgilerinden dolayı teşekkürlerini ifade ettiler.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap