ISPARTA KADINA YÖNELİK ŞİDDETE 'DUR" DEDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ISPARTA KADINA YÖNELİK ŞİDDETE 'DUR" DEDİ
Haberin Tarihi: 14.2.2015 09:12:00 - Okunma Sayısı:1296 defa okundu.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "Kadına Yönelik Aile İçi Şiddetin Önlenmesi Projesi" kapsamında düzenlenen, "Koordinasyon ve Farkındalık Yaratma Çalıştayı'na Vali Vahdettin Özkan, eşi Dr. Ruhan Özkan, Konya Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar, kurum müdürleri, STK temsilcilerinin yanı sıra ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ISPARTA KADINA YÖNELİK ŞİDDETE “DUR” DEDİ

 

            Jandarma Genel Komutanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "Kadına Yönelik Aile İçi Şiddetin Önlenmesi Projesi" kapsamında düzenlenen, "Koordinasyon ve Farkındalık Yaratma Çalıştayı” na Vali Vahdettin Özkan, eşi Dr. Ruhan Özkan, Konya Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar, kurum müdürleri, STK temsilcilerinin yanı sıra ve çok sayıda vatandaş katıldı.

            Projenin tanıtıldığı video gösteriminin ve sunumlarından ardından konuşan Vali Özkan, kadına karşı şiddetin önlenmesinde toplumun her kesiminin ortak çalışması gerektiğini vurgulayarak, bu konuda duyarlılık oluşturulması gerektiğini söyledi.

            Şiddetin önlenmesinde eğitimin büyük bir öneme sahip olduğuna da değinen Vali Özkan, kadına karşı şiddetin önlenmesine yönelik eğitimin faaliyetlerinin yaygınlaştırılmasının önemli olduğunu belirterek, Jandarma Genel Komutanlığı’nın yürüttüğü projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap