BU TOPRAKLARI VATAN YAPAN ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BU TOPRAKLARI VATAN YAPAN ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ
Haberin Tarihi: 18.3.2020 11:39:15 - Okunma Sayısı:2642 defa okundu.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105'inci yıl dönümü programı, koronavirüs tedbirleri dolayısıyla, sade bir etkinlikle gerçekleştirildi.

BU TOPRAKLARI VATAN YAPAN ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105'inci yıl dönümü bu yıl sade bir etkinlikle gerçekleştirildi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü programına; Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Aydoğan Budakçı, Belediye Başkanı Veli Gök ile yüksek rütbeli subaylar katıldı.

Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı saran koronavirüs salgınına karşı ülke genelinde mücadelenin tüm alanlarda başarıyla sürdürülebilmesi için alınan karar doğrultusunda Eğirdir’de de sadece Çelenk Sunma töreni yapıldı.

Çelenk sunma töreni bugün saat 09.30’da Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığındaki Şehitler Anıtı’na Kaymakam Adem Çelik, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Aydoğan Budakçı ve Belediye Başkanı Veli Gök’ün çelenkleri sunmaları ile başladı.

Daha sonra devletimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşımız söylenildi. Saygı duruşunu müteakip Saygı Atışı yapıldı.

Şehitlik Ziyaret Edildi…

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105'inci yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında bulunan şehit kabirleri ziyaret edildi, karanfil bırakıldı, dua edildi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105'inci yıl dönümü etkinlikleri  tüm yurtta olduğu gibi Eğirdir’de de Corona Virüs tedbirleri kapsamında iptal edildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap