EĞİRDİR 11. TRİATLON MÜSABAKALARINA HAZIRLANIYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR 11. TRİATLON MÜSABAKALARINA HAZIRLANIYOR
Haberin Tarihi: 16.7.2013 10:04:00 - Okunma Sayısı:1780 defa okundu.

Kısa bir toplantı halinde geçen ziyarette iki başkan yapılacak müsabakalarla ilgili anlaşma imzaladı.

EĞİRDİR 11. TRİATLON MÜSABAKALARINA HAZIRLANIYOR

EĞİRDİR 11. TARİATLON MÜSABAKALARI  17- 18 AĞUSTOS 2013’TE GERÇEKLEŞECEK

 

            Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, Danimarka Fahri Konsolosu Turizmci Kayhan Öndemir, Gazeteci Erdoğan Kahya, Türkiye Triatlon Federasyonu İl Temsilcisi Çetin Meydan ile birlikte  Başkan Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek, 17-18 Ağustos 2013 tarihlerinde yapılacak 11. Eğirdir Triatlon müsabakaları hakkında görüş alışverişinde bulundular. Görüşmelerde İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz da beraber oldu.

            Kısa bir toplantı halinde geçen ziyarette iki başkan yapılacak müsabakalarla ilgili anlaşma imzaladı. Yapılan anlaşmaya İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz da imza attı.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Vazifeye başladığımız yıl Triatlonu bitirdi, yarışmalar yapılamayacak diyenler şimdi görüyor ki 5. yılımızda yine Triatlon yarışmalarını yapıyoruz. Hem de bu yıl 11.si yapılacak Triatlon yarışmalarını Su Şenliklerimizle birleştirdik ve daha yoğun katılım olsun diye faaliyetlerde de zenginlik yaptık. Eğirdir, Triatlon için nasıl bir öneme sahip ise, Triatlon da Eğirdir için aynı öneme sahiptir. Sağolsun, Triatlon Federasyon Başkanı Hamdi Güneş’in Eğirdir’imizi çok sevmesi ve bir hemşehri gibi davranması, ayrıca güzel anlayışlar içerisinde birlik ve beraberlik ruhunu göstermesi işlerimizin rahat yürümesinde büyük rol oynamaktadır. İlçe Kaymakamız Dr. Yalçın Yılmaz’ın da bütün faaliyetlerimizde gösterdiği gayretli çalışmaları ve destekleri bize ayrı bir güç vermektedir. Yapılacak faaliyetlerimizden insanlarımızın daha çok memnun kalacaklarına inanıyorum. Emeği geçen herkese fazlasıyla teşekkür ediyorum.” dedi.

            3 spor branşının birarada yapıldığı Triatlon müsabakalarına Türkiye’den 200’ü aşkın lisanslı sporcunun iştirak edeceği Federasyon Başkanı Hamdi Güneş tarafından ifade edildi. Bu müsabakanın olimpik olduğu, puantaj sistemi uygulanacağı ve burada Türkiye’yi temsil edecek sporcuların seçileceği belirtildi.

            Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, “Her zaman bizimle çok uyumlu çalışan ve sporu seven Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Sporu seven ve uyumlu çalışan bir başkanımız var. Bu yıl Başkanımız sağolsun Eğirdir’de arka arkaya 11.sini yapacağımız müsabakalara geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ayrı bir güzellik katacak. Bu çalışmalar bize verdikleri önemi gösteriyor. En Temiz Kent Yarışması’nda Türkiye 2.si olan Eğirdir’de müsabakaları yapmaktan mutlu olduğumu belirtmek isterim. Başkanımızı kutluyorum. Bize her zaman yardımcı oluyor” dedi.

            Türkiye Triatlonu Federasyon Isparta İl Temsilcisi Çetin Meydan, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e Triatlon müsabakalarına verdiği destekten dolayı plaket takdim etti. Çetin meydan ayrıca, Triatlon Federasyon Başkanı Hamdi Güneş’e de 11 yıl üst üste Eğirdir’de müsabakaların yapılmasından dolayı plaket takdim etti.

            Yapılan toplantı ve imzalanan anlaşma sonrası heyet birlikte günün hatırasına fotoğraf çektirdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap