THK'dan Kaymakam Yılmaz'a Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,THK'dan Kaymakam Yılmaz'a Ziyaret
Haberin Tarihi: 16.2.2015 18:48:00 - Okunma Sayısı:1593 defa okundu.

Türk Hava Kurumu'nun 90'ncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla THK Eğirdir Şube Başkanı Nadir Tığ ve beraberindekiler Kaymakam Yalçın Yılmaz'ı makamlarında ziyaret ettiler.

THK’dan Kaymakam Yılmaz’a Ziyaret

 

            Türk Hava Kurumu’nun 90’ncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla THK Eğirdir Şube Başkanı Nadir Tığ ve beraberinde Sayman Işık Cesur ve Oktay Durmaz Kaymakam Yalçın Yılmaz’ı makamlarında ziyaret ettiler.

            THK’nın 90’ncı kuruluş yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren THK Eğirdir Şube Başkanı Nadir Tığ: “Efendim. Kurumumuzun 90’ncı yılını kutluyoruz. Sayenizde bugün Atatürk Anıtı’na çelengimizi koyduk. Günümüzü bu şekilde kutuluyoruz. Aldığımız bayrağı taşımaya devam ediyoruz. Sizler bizim başkanımızsınız. Emir ve direktifleriniz var ise her zaman yapmaya hazırız. ” dedi.

            THK Eğirdir Şubesi Saymanı Işık Cesur’da THK’nın yapmış oldukları faaliyetlerden bahsederek şunları söyledi: “THK olarak okullarımızda model uçak kursu düzenlemeye devam ediyoruz. Her yıl farklı okullarımızda bu kursumuzu açıyoruz. Bu yıl Mustafa Çetinkaya İlköğretim okulunda model uçak kursumuz devam ediyor. Doğa Kolejinden teklif aldık. İnşallah orada da kursumuzu açacağız. Yine Oktay arkadaşımız da sertifikasını aldıktan sonra Üniversitede açacak. Cumhuriyet Bayramımızda Maket Uçağımızı uçuracağız. Bunun yanında resim sergisi açmayı planlıyoruz” dedi.

            Kaymakam Yalçın Yılmaz da duyduğu memnuniyeti belirterek “THK’nın 90’ncı kuruluş yıldönümünü kutluyorum. THK en eski kurumlarımızdan bir tanesi. THK’nın daha fazla tanıtılması lazım. Geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

            THK Eğirdir Şube Başkanı Nadir Tığ, Kaymakam Yalçın Yılmaz’a günün anısına THK’nın yaptırmış olduğu ajanda hediye etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap