MAHALLE ANNELERİ SERTİFİKALARINI ALDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MAHALLE ANNELERİ SERTİFİKALARINI ALDI
Haberin Tarihi: 16.2.2015 18:58:00 - Okunma Sayısı:1314 defa okundu.

Mahalle Anneleri Projesi kapsamında annelere aralıklarla 4 gün boyunca eğitim verildi.

MAHALLE ANNELERİ SERTİFİKALARINI ALDI

 

            Isparta Valiliğinin destekleri ve Dr. Ruhan Özkan’ın koordinasyonunda yürütülen tüm mahalle sakinlerinin daha huzurlu, daha kaliteli ve daha sağlıklı bir yaşama sahip olmalarına katkıda bulunmak; mahallenin sorunlarının çözümü ile ilgili gerek kamu kurumları, gerekse STK’larla koordinasyonu sağlamak aynı zamanda da unutulmaya yüz tutmuş kültürel değerlerimizin gelecek nesillere aktarılmasını amaçlayan bir sosyal duyarlılık projesi olan  Mahalle Anneleri Projesi’ kapsamında annelere aralıklarla 4 gün boyunca eğitim verildi.

            Takım ve İletişim Koçu Nurşen Kaya tarafından verilen seminerlerde katılımcılara etkili iletişim, aile içi iletişim, beden dili, kişisel imaj, sunum teknikleri, duygusal zeka, algı yönetimi, öfke kontrolü ve koçvari yaklaşımlı ebeveyn olmak konularında eğitim verildi.

            Eğitim programının sonunda konuşan Dr. Ruhan Özkan; “Bundan sonra hayatımızda bize yön verecek noktalara değinerek ufkumuza açan Nurşen Kaya’ya ile kendi gücüne ve yüreğine inanan annelere teşekkür ediyorum” dedi.

            Programın sonunda eğitime katılan mahalle annelerine sertifikaları verilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap