Eğirdir Boğazova Sulama Birliği'ne Daimi İşçi Alınacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Boğazova Sulama Birliği'ne Daimi İşçi Alınacak
Haberin Tarihi: 18.2.2015 09:08:00 - Okunma Sayısı:2481 defa okundu.

Devlet Personel Başkanlığı DPB tarafından 16 Şubat 2015 tarihinde yayımlanan personel alım ilanı ile Eğirdir Boğazova Sulama Birliği'nde çalışmak üzere 1 daimi işçi (Sürekli İşçi) alımı gerçekleştirileceğini duyurdu.

Eğirdir Boğazova Sulama Birliği’ne Daimi İşçi Alınacak

 

Devlet Personel Başkanlığı DPB tarafından 16 Şubat 2015 tarihinde yayımlanan personel alım ilanı ile Eğirdir Boğazova Sulama Birliği’nde çalışmak üzere 1 daimi işçi (Sürekli İşçi) alımı gerçekleştirileceğini duyurdu.

            Eğirdir Boğazova Sulama Birliği tarafından alımı gerçekleştirilecek olan 1 daimi İşçinin sayman olması gerekiyor. İstatistik, iktisat, işletme, iibf, siyasal bilgiler fakültelerinden mezun ve Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS 3) puan türünden en az 80 puan alma şartı aranıyor.

            Eğirdir Boğazova Sulama Birliği Başkanlığı bünyesinde çalışmak üzere alımı gerçekleştirilecek olan daimi yani sürekli personelin alımı için başvurular 20 Şubat 2015 tarihinde başlayacak. Son başvuru tarihi ise 25 Şubat 2015 olarak belirlendi. Personel alımı ile alakalı ilan metnine aşağıda bulunan linkten erişebilirsiniz.

            http://www.mymemur.com/d/file/egirdir-bogazova-sulama-birligi-daimi-isci-alimi.pdf

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap