ISUBÜ Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Musa Yavuz, yakalandığı Kovid19'u yendi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ISUBÜ Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Musa Yavuz, yakalandığı Kovid19'u yendi
Haberin Tarihi: 22.4.2020 20:24:38 - Okunma Sayısı:3152 defa okundu.

"HAYATA YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM"

ISUBÜ Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Musa Yavuz, yakalandığı Kovid19'u yendi

"HAYATA YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM"

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Musa Yavuz, yakalandığı Kovid19'u yendi.

Kovid19 sebebiyle Isparta Şehir Hastanesi'nde tedavisi tamamlanan Doç. Dr. Musa Yavuz bugün itibariyle taburcu oldu.

26.03.2020 tarihinde yorgunluk, halsizlik ve yüksek ateşten dolayı Isparta şehir hastanesi Acil Polikliniğine başvuran Yavuz'un Göğüs hastalıkları servisine yatış işlemim yapıldı. Covid-19 sebebiyle 18 gün yoğun bakımda tedavi gördükten sonra yapılan testleri negatif çıkan  Doç. Dr. Musa Yavuz, 5 gün süreyle göğüs hastalıkları servisinde gözlem altında tutulduktan sonra bugün itibariyle de (22.04.2020) taburcu oldu.

Doç. Dr. Musa Yavuz, taburcu olurken duygularını şöyle paylaştı:

Özellikle Isparta Şehir Hastanesi doktorlarına, hemşirelerine, hasta bakıcılarına ve tüm çalışanlarına yapmış oldukları tüm başarılı müdahale, tedavilerinden ve özverili çalışmalarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 

Devletimizin ve milletimizin sağlamış olduğu bu imkanlar sayesinde hayata yeniden döndüm. Bu süreç zarfında ihtiyaç olduğunda dua eden, kan veren, ailemin ve benim hal ve hatırımı soran tüm dostlara ayrı ayrı selam ve dua ediyorum.

Ailemin yanına döndüğüm için çok mutluyum, hayata yeni bir başlangıç yapmış gibi hissediyorum. Bu yeni başlangıcı veren Allah’a sonsuz şükrediyorum. Memleketimizde  Covid-19 ve diğer hastalıklarla mücadele eden tüm hastalara acil şifalar diliyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik eder başlayacak olan Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dilerim."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap