YBEM'DEN ULUSLARARASI HAMLELERE DEVAM

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,YBEM'DEN ULUSLARARASI HAMLELERE DEVAM
Haberin Tarihi: 20.2.2015 10:26:00 - Okunma Sayısı:3030 defa okundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi İle AFAK Center arasında işbirliği programı imzalandı.

YBEM’DEN ULUSLARARASI HAMLELERE DEVAM

 

            Süleyman Demirel Üniversitesi  Yaşamboyu Eğitim Merkezi İle AFAK Center arasında işbirliği programı imzalandı.

            SDÜ Rektör yardımcıları Prof. Dr. Talip TÜRCAN, Prof. Dr. Süleyman SEYDİ’ nin katıldığı protokol töreninde, YBEM müdürü Mehmet Fatih CEBECİ ile merkezi IRAK’ın  başkenti Bağdat’ta bulunan AFAK  Center  müdürü Abdulcelil FADHİL arasında işbirliği anlaşması imzalandı. 

            İmza töreninde konuşan YBEM Müdürü Mehmet Fatih CEBECİ;

            “SDÜ YBEM olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın da işaret ettiği hedeflere ulaşma yolunda elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışarak uluslararası arenada bizde varız dedik. Önemli tarihi, ekonomik ve kültürel bağlarımızın olduğu Bağdat şehrinde açacağımız şubemiz ile hem ülkemize ekonomik girdi sağlayacak hem de kardeşlik hukukumuzu güçlendirecektir. Böylece Irak halkı ile hem kurumsal bağlarımız olacak hem de şehrimiz ve ülkemiz bu bağdan ekonomik ve kültürel kazanım sağlayacaktır. Bu gelişmeler ile kardeşlik hukukumuz daha da güçlenecektir. Her iki taraf için de hayırlı olacaktır”  dedi.

            Daha sonra söz alan AFAK Center Müdürü Abdülcelil FADHİL ise şunları söyledi: “Isparta’da bulunmakta olmaktan büyük bir heyecan ve mutluluk duyuyorum. Bu ikili işbirliği ülkemiz adına büyük bir adım. Süleyman Demirel Üniversitesi büyük ve prestijli bir üniversite ülkemizdeki öğrenciler üniversitenize gelmek için çok istekliler. SDÜ YBEM Irak’ta bir ilki başararak ikili işbirliği ile bir merkez açtı. Ülkemdeki insanlar adına size çok teşekkür ediyorum.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap