19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Corona Virüsü Salgını Gölgesinde Kutlanıyor…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Corona Virüsü Salgını Gölgesinde Kutlanıyor…
Haberin Tarihi: 19.5.2020 10:14:58 - Okunma Sayısı:1270 defa okundu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, korona virüs salgını nedeniyle bu yıl dijital ortamda kutlanacak.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

CORONA VİRÜSÜ SALGINI GÖLGESİNDE KUTLANIYOR…

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 101. yıl dönümü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, korona virüs salgını nedeniyle bu yıl dijital ortamda kutlanacak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 101’inci yıldönümü dolayısıyla Eğirdir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından bugün saat 09.30’da Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Akabinde devletimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden aziz şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşımız söylenildi. Tören sınırlı sayıda kurum müdürünün katılımıyla, sosyal mesafe kuralına dikkat edilerek icra edildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 101’inci yıldönümü dolayısıyla bugün akşam saat 19:19’da hep bir ağızdan balkonlardan İstiklal Marşı’nın okunacağını bildirdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap