Kaymakam Adem ÇELİK’in Kadir Gecesi Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Adem ÇELİK’in Kadir Gecesi Mesajı
Haberin Tarihi: 19.5.2020 18:09:25 - Okunma Sayısı:1630 defa okundu.

Kaymakam Adem ÇELİK’in Kadir Gecesi Mesajı

Kaymakam Adem ÇELİK’in Kadir Gecesi Mesajı

Maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran mübarek Ramazan Ayının son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.

Bu geceyi böylesine değerli kılan hiç şüphesiz insanlığın ufkunda bir ışık gibi yanan ve her dönemde insanların yollarını ve gönüllerini aydınlatmaya devam eden bir meşale, eskimez bir rehber olan ilahi kitabımız Kur’an-ı Kerim’in bu gece inmeye başlamış olmasıdır.Kur’an ile önem kazanan bu gecenin kıymetinin bilinmesi, ancak Kur’an’a samimiyetle yönelmek ve O’nun insanlığa sunduğu benzersiz mesajlarını okumak, anlamak, düşünmek ve yaşamakla mümkün olacaktır.

Bu sebeple ibadetlerimizde ve ahlaki yaşantımızda, istikrar ve istikametin önemli bir husus olduğunu bilerek, her ayı Ramazan, her gün ve geceyi de Kadir Gecesi gibi yaşama hedefinde olmalıyız.

Manevi lütuf ve bereket kapılarının ardına kadar açık olduğu bu müstesna ve muazzez Gece’nin, yolumuzu ve ruhumuzu hidayet ışığıyla buluşturması en büyük dileğimdir. Bu duygu ve düşüncelerle başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam Âleminin mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor; Kadir Gecesi’nin feyz ve bereketinden en güzel bir biçimde nasiplenmeyi, dua ve niyazlarımızın kabul olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Adem ÇELİK
Eğirdir Kaymakamı

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap