120 GENÇ SPORCU YELKEN VE YÜZME EĞİTİMİNDE

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika, 120 GENÇ SPORCU YELKEN VE YÜZME EĞİTİMİNDE
Haberin Tarihi: 23.7.2026 12:35:36 - Okunma Sayısı:97 defa okundu.

BAŞYİĞİT, GELECEĞİN YELKENCİLERİYLE BULUŞTU

BAŞYİĞİT, GELECEĞİN YELKENCİLERİYLE BULUŞTU

 120 GENÇ SPORCU YELKEN VE YÜZME EĞİTİMİNDE…

 

Eğirdir Belediye Spor Kulübü Başkanı Abdullah Başyiğit, Yaz Spor Okulları kapsamında düzenlenen Yelken Kursu'nu ziyaret ederek eğitimlere katılan öğrencilerle bir araya geldi. Eğirdir Gölü'nde gerçekleştirilen kursları yerinde inceleyen Başyiğit, antrenörlerden çalışmalar hakkında bilgi alırken, geleceğin sporcularıyla sohbet ederek onların heyecanına ortak oldu.

Bu yıl yoğun ilgi gören Yaz Spor Okulları kapsamında düzenlenen yelken kursuna toplam 120 öğrencinin katıldığı belirtildi. Hem yüzme hem de yelken eğitimi alan öğrencilerin disiplinli çalışmaları ve spora olan ilgisinin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Başkan Başyiğit, genç sporcuların gösterdiği azim ve gayretin geleceğe dair umut verdiğini söyledi.

Ziyaret sırasında öğrencilerin antrenmanlarını yakından takip eden Başyiğit, "Yaz Spor Okullarımız kapsamında faaliyetlerini sürdüren Yelken Kursumuzu ziyaret ederek geleceğin sporcularıyla bir araya geldik. Büyük ilgi gören kurslarımızda öğrencilerimizin çalışmalarını yerinde izledik. Hem yüzme hem de yelken eğitimi alan tüm sporcularımızı gösterdikleri azim ve gayretlerinden dolayı tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Çocukların ve gençlerin sporla iç içe büyümesinin önemine dikkat çeken Başyiğit, Eğirdir Belediye Spor Kulübü olarak sporun her branşında gençlere destek vermeyi sürdüreceklerini belirterek, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin sporla iç içe, sağlıklı, özgüvenli ve bilinçli bireyler olarak yetişmesi için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz." dedi.

Başyiğit, Yaz Spor Okullarının başarılı bir şekilde yürütülmesinde emeği bulunan antrenörlere, Eğirdir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne, Eğirdir Belediyesine ve çocuklarını sporla buluşturarak destek veren ailelere teşekkür ederek, yaz boyunca sportif faaliyetlerin devam edeceğini ifade etti.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap