Köprüleri Oyunla Kurduk Projesine Materyal Kitabı Hazırlandı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Köprüleri Oyunla Kurduk Projesine Materyal Kitabı Hazırlandı
Haberin Tarihi: 27.5.2020 15:36:27 - Okunma Sayısı:6759 defa okundu.

Eğirdir Bağlar ilk ve ortaokulu'nun da ortağı olduğu eTwinning “Köprüleri Oyunla Kurduk /We Buılt Brıdges Wıth Games" projesinin özel gereksinimli öğrenciler için hazırladığı materyal, oyun ve etkinliklerden oluşan ‘Materyal Kitabı‘ hazırlandı.

KÖPRÜLERİ OYUNLA KURDUK PROJESİNE MATERYAL KİTABI HAZIRLANDI

Bağlar ilkokulu ve ortaokulu sınıf rehber öğretmeni Yıldız Ertürk rehberliğinde Okul Müdürü Cemile Tuğçe Arseven Özçelik ve Müdür Yardımcısı Özden Alpaslan'ın da yer aldığı  5-A, 6-A sınıfı öğrencileri ile birlikte yürütülen eTwinning “Köprüleri Oyunla Kurduk /We Buılt Brıdges Wıth Games" projesinin özel gereksinimli öğrenciler için hazırladığı materyal, oyun ve etkinliklerden oluşan ‘Materyal Kitabı‘ hazırlandı.

Bağlar ilkokulu ve ortaokulu sınıf rehber öğretmeni Yıldız Ertürk konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada " E-twinning çalışmalarından Köprüleri oyunla kurduk /we buılt brıdges wıth games  projesi kapsamında özel eğitimli öğrencilerimiz için ortağımız olan okullarla proje sonu dijital bir materyal kitabımız hazırlandı. Kitaba https://www.ourboox.com/books/kopruleri-oyunla-kurduk-we-built-bridges-with- adresinden ulaşılabiliyor." dedi.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap