İYİ'lerden "Duru'nun Çiftliği"ne Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İYİ'lerden "Duru'nun Çiftliği"ne Ziyaret
Haberin Tarihi: 18.6.2020 12:49:38 - Okunma Sayısı:5274 defa okundu.

İYİ Parti Eğirdir İlçe teşkilatı "Duru'nun Çiftliği"ni ziyaret etti

İYİ'LERDEN "DURU'NUN ÇİFTLİĞİ"NE ZİYARET

 İYİ Parti Eğirdir İlçe teşkilatı uzun bir aradan sonra ilk ziyaretini Yukarı Gökdere köyüne, "Duru'nun Çiftliği"ne yaptı.

       Kızı Duru'nun adını verdiği çiftliğinde 'ildo france' koyunu ve 'alpine keçisi' yetiştiriciliği yapan Ömer Mırçık ve eşi Hatice Mırçık ile bir süre sohbet edip çiftlik hakkında bilgi alan İYİ Parti İlçe Başkanı Tahsin Taşbaş ve beraberindekiler "Mırçık ailesinin çalışmaları gerçekten çok etkileyici. Çiftliğin girişimcilere örnek olacağını düşünüyoruz. İşletme sahibi Ömer Mırçık ve ailesinin sıcak karşılaşmalarından ve 40 yılın hatırı sayılan bir fincan kahve ikramından dolayı teşekkür ediyoruz." dediler.

       Ömer Mırçık da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Tam 1.5 yıla yakın oldu bu sektörde yer almaya başlayalı bugüne kadar doğumda, hayvan alımında satımında, süt ve süt ürünleri üretiminde vs her konuda Allah'a binlerce kez şükür ettim. Çiftliğimize gelen ziyaretçiler ise bizleri ayrıca memnun ediyor. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yine bekleriz" dedi.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap