BEDRE PLAJININ YENİ SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BEDRE PLAJININ YENİ SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Haberin Tarihi: 19.6.2020 09:38:41 - Okunma Sayısı:2088 defa okundu.

Kaymakam Adem ÇELİK, Bedre Plajında; yeni sezonda yerli ve yabancı ziyaretçileri en iyi şekilde konuk etmek için çalışmalara başladıklarını ifade etti.

BEDRE PLAJININ YENİ SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI

2016 yılının Haziran ayında Eğirdir Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yenilerek hizmete açılan Bedre Koyu Turistik Tesislerinde, konuklarına daha iyi hizmet verebilmek için, 2020 yılı yaz sezonu hazırlıkları aralıksız devam ediyor.

Bölgenin en büyük ve kapsamlı turistik merkezlerinden biri olan Bedre Plajında; ziyaretçilere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yapılacak olan yeni peyzaj düzenlemeleri için, Kaymakam Adem ÇELİK ile beraberindeki Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliği Personeli incelemelerde bulundu.

Bünyesinde Mangal Üniteleri, Mescit ve Çocuk Oyun Parkı bulunan Tesis, 160 bin metrekarelik yüz ölçümü ve 1500 metrelik sahil şeridiyle dev bir alana kurulu. Tesis içinde konuklarımızın ücretsiz yararlandıkları ve tamamen güneş enerjisiyle çalışan servis araçları ulaşımı sağlıyor.

Her kesimden, her yaş grubuna hitap eden tesis; konuklarımızın güvenli ve hoş bir ortamda vakit geçirmeleri amacıyla hizmet veriyor.

Tesisin büyük bir alana kurulu olduğunu belirten Kaymakam Adem ÇELİK, yeni sezonda yerli ve yabancı ziyaretçileri en iyi şekilde konuk etmek için çalışmalara başladıklarını ifade etti. Bedre Plajının Eğirdir için önemli bir cazibe merkezi olduğunu kaydeden Kaymakam ÇELİK; 2020 yaz sezonu için, çalışmalar tamamlandıktan sonra tesisisin kapılarını ziyaretçilere açacaklarını söyledi.

 

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap