SANAYİ MAHALLESİNİN EKSİKLERİ TAMAMLANIYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SANAYİ MAHALLESİNİN EKSİKLERİ TAMAMLANIYOR
Haberin Tarihi: 17.7.2013 10:06:00 - Okunma Sayısı:2046 defa okundu.

Eğirdir Sanayi Mahallesi'ndeki Sanayi Camisi bahçesinde çok önceleri kulübe şeklindeki eskimiş, yıpranmış tuvaletler kaldırılarak yerine günün şartlarına uygun tuvalet yapıldı.

SANAYİ MAHALLESİNİN EKSİKLERİ TAMAMLANIYOR

 

            Eğirdir Sanayi Mahallesi’ndeki Sanayi Camisi bahçesinde çok önceleri kulübe şeklindeki eskimiş, yıpranmış tuvaletler kaldırılarak yerine günün şartlarına uygun tuvalet yapıldı.

            Erkek ve bayan tuvalet bölümlerinden ayrı yenilik olarak engeliler için de tuvalet yapıldı. Temelinden tamamlanıncaya kadar işin takipçisi olan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, hizmetlerin hep insan için yapıldığını belirtti.          

            Başkan Özmeral, “Sanayi Mahallesi muhtarımız Ali Durgut ile Cami İmam Hatibi Mustafa Kayan’ın Belediyemizden gönülden ve samimi destek istemeleri bizi harekete geçirmiştir. Allah’a şükür Belediyemizin büyük destekleri ve hayırsever vatandaşlarımızın katkıları birleştirilerek numune bir tuvalet yapımı gerçekleşti. İleri görüşlü ve gayretli Muhtarımız Ali Durgut ile gönül dostu Camiî İmam Hatibi Mustafa Kayan başta olmak üzere emeği geçen, katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Yeni tuvaletin hayırlı olmasını diliyorum. Camimizin büyük bir eksikliği giderildi. Belediyemiz, her zaman saygıdeğer halkımızın hizmetindedir. Belediye halk demektir. Kaynaklarımızı saygıdeğer halkımız adına harcıyoruz.” diyerek sevincini cami cemaati ile paylaştı.

            Sanayi mahallesi Muhtarı Ali Durgut, “Sağolsun Belediye Başkanımız Sanayimize ve halkımızın yaşadığı mahallemize büyük emekler verdi. Büyük işler başardı. Gece yarısı bile kapımızı çalıp yatağımızdan kaldırıp yapılan işlerin hep takipçisi oldu. Camimiz için de taleplerimizi hiç geri çevirmedi ve büyük yardımları ile Camimizin yeni tuvaleti tamamlandı. Bahçemizin düzenlenmesinde de büyük katkıları olan Başkanımız, ayrıca ahşap piknik masasını hemen temin etti. Belediyemizin güçlendiğini görmek bizleri çok sevindiriyor. Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz” dedi.

            Sanayi Camiî İmam Hatibi Kayan, “Belediyemiz, Allah’a şükür desteğini hiç esirgemiyor. İmkânlarını insanlığın faydasına sunuyor. Çevremizdeki çalışmalarını görüyor ve duyuyoruz. Belediye Başkanımızın bizleri kucaklaması, anlaması ve samimi davranması bizleri fazlasıyla rahatlatıyor, huzur veriyor. İçimizden biri olarak gördüğümüz Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Cami İmamı Kayan, Başkan Özmeral’e yeni taleplerini söyledi ve camiî giriş kısmı ile eksik kalan bahçe duvarları konusunda görüş alışverişinde bulundu.

            Başkan Özmeral, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Dinçer, Belediye Meclis Üyesi Mimar Süleyman Sağdur, Sanayi Mahallesi Muhtarı Ali Durgut, Sanayi Camiî İmam Hatibi Mustafa Kayan ve beraberindekiler yapılan yeni tuvaletin son durumunu birlikte gördüler.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap