Aylin Cesur’dan Mevlid Kandili Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Aylin Cesur’dan Mevlid Kandili Mesajı
Haberin Tarihi: 28.10.2020 11:06:16 - Okunma Sayısı:1174 defa okundu.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Mevlid Kandili Mesajı yayınladı.

Aylin Cesur’dan Mevlid Kandili Mesajı

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Mevlid Kandili Mesajı yayınladı.

İnsanlığın maddi manevi sıkıntılar yaşadığı, kötülüğün, zulmün ve adaletsizliğin egemen olduğu bir zamanda, Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V), bütün dünya için güzel ahlakın ve adaletin öne çıktığı, ilimin ve beraber yaşama kültürünün yeşerdiği, inananların huzura, barışa ve kardeşliğe erdiği bir ortamın tesis için önderlik etmiştir. O’nun doğumuyla içinde yaşadığımız dünyanın akışı değişmiş, güzel ahlakıyla bütün insanlığa örnek olmuş ve hayatını iyiye güzele yöneltmek isteyen herkes için bir rehber olmuştur.

İçinde bulunduğumuz bu zor zamanda da, O’nun öğütlerini özümsemeye, birbirimize yardım etmeye, ilimi takip etmeye ve toplumsal sorumluluk bilincini geliştirmeye her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyoruz. Bu bakımdan Mevlid Kandili’ni, Peygamberimizi ve O’nun bütün insanlığa vermiş olduğu mesajı layıkıyla anlamak için önemli bir vesile kabul etmeliyiz.

Bu mübarek günü idrak ederken, pandemi ile mücadele ettiğimiz bu günlerde, hayatını kaybeden vatandaşlarınıza Yüce Allah’tan Rahmet ve acılı ailelerine sabır diler, hayatı pahasına gayret sarf eden sağlıkçılarımıza ve tüm görevlilere güç, kuvvet vermesini temenni ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Türk-İslam aleminin ve milletimizin Mevlid Kandili’ni tebrik eder, Allah’tan milletimizin birlik ve beraberliğinin daim olmasını dilerim.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap