BAĞIMSIZLIK KAHRAMANI MEHMET AKİF ERSOY'U ANIYORUZ...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BAĞIMSIZLIK KAHRAMANI MEHMET AKİF ERSOY'U ANIYORUZ...
Haberin Tarihi: 12.3.2015 09:21:00 - Okunma Sayısı:1900 defa okundu.

Kurtuluş Savaşı'nın amacını ve ruhunu, milletin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği "Bağımsızlık Kahramanı Mehmet Akif Ersoy" Temalı 12 Mart 2015 haftası kutlamaları çerçevesinde ilçemizde de etkinlikler düzenlenecek.

BAĞIMSIZLIK KAHRAMANI MEHMET AKİF ERSOY’U ANIYORUZ...

 

             Kurtuluş Savaşı'nın amacını ve ruhunu, milletin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği “Bağımsızlık Kahramanı Mehmet Akif Ersoy” Temalı 12 Mart 2015 haftası kutlamaları çerçevesinde ilçemizde de etkinlikler düzenlenecek.

            Bağlar Ortaokulu’nda Anma Programı

            İlçemiz Bağlar Ortaokulu tarafından hazırlanan “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” 12 Mart 2015 Perşembe günü Bağlar Ortaokulu Salonunda gerçekleştirilecek program dahilinde kutlanacak.

 

            Saat 14.00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenilmesi ile başlayacak programda Açılış konuşmasının ardından günün anlam ve önemini belirten şiirler okunacak, Oratoryo, tiyatro sahnelenecek, Mehmet Akif Ersoy’un hayatı konulu slaytın izlenecek ve hafta dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verilecek. Program Ana sınıfı öğrencilerinin gösterisi ile sona erecek.

 

Halil Hamit Paşa İl Halk Kütüphanesi’nde Kitap Sergisi

            İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği “Bağımsızlık Kahramanı Mehmet Akif Ersoy” Temalı 12 Mart 2015 haftası kutlamaları çerçevesinde; Isparta Halil Hamit Paşa İl Halk Kütüphanesi’nde 09-16 Mart 2015 tarihleri arası İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Günü ile ilgili kitap sergisi düzenlenecek.

Konferans

            SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Yeni Türk Dili ABD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Himmet UÇ tarafından 12 Mart 2015 saat:14.00’de İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda Sayesinde Yaşadıklarımızdan: “Mehmet Akif Ersoy ve İstiklâl Marşı” konulu konferans düzenlenecek.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap