Kaymakam Adem Çelik’in Regaip Kandili Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Adem Çelik’in Regaip Kandili Mesajı
Haberin Tarihi: 18.2.2021 15:46:07 - Okunma Sayısı:1287 defa okundu.

"Eğirdir halkının ve tüm İslâm âleminin mübarek Regaip Kandili'ni en içten dileklerimle kutluyor, Milletimize ve İslâm âlemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum"

KAYMAKAM ADEM ÇELİK’İN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Regaip Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Kaymakam Çelik mesajında "Eğirdir halkının ve tüm İslâm âleminin mübarek Regaip Kandili'ni en içten dileklerimle kutluyor, Milletimize ve İslâm âlemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.

Kaymakam Adem Çelik'in Regaip Kandili Mesajı şöyle:

" Her yıl manevi bir yenilenme mevsimi ve rahmet iklimi olarak bilinen mübarek üç aylara bir kez daha kavuşmanın sevinç, huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz 18 Şubat 2021 Perşembe gününü, Cuma gününe bağlayan gece, Recep, Şaban ve Ramazan aylarının müjdecisi olarak gelen mübarek Regaib Kandili gecesidir.

Üç ayların manevi iklimine girildiği müjdesini taşıyan Regaip Kandili'nde, Cenab-ı Hakk'a yürekten yöneliş ve yakarışın, günahlardan arınmanın, kendimizi bulma ve bilmenin, nefsimizin yanıltıcı arzularından uzaklaşma imkanını yakalarız.

Manevi duygularımızın yoğunlaştığı, huzur bulduğumuz bu müstesna günlerde yaşandığı gibi her fırsatta doğruya, güzele ve iyiye yönelebildiğimiz ölçüde huzurlu, kazançlı ve bereketli zaman dilimlerini hayatımızın her dönemine taşımamız mümkündür.

Müslümanlara üç ayları müjdeleyen, rahmeti ve bereketi bol olan bu özel ve mübarek günlerin sevgi, barış ve kardeşlik duygularımızı artırmasını diliyorum. Bu düşüncelerle başta Eğirdir halkının ve tüm İslâm âleminin mübarek Regaip Kandili'ni en içten dileklerimle kutluyor, Milletimize ve İslâm âlemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap