CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. ile Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği arasında "İndirimli Elektrik Satış Protokolü" imzalandı.

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. ile Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği arasında "İndirimli Elektrik Satış Protokolü" imzalandı.
Haberin Tarihi: 16.3.2015 10:30:00 - Okunma Sayısı:1673 defa okundu.

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. ile Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 12.03.2015 tarihinde ";İndirimli Elektrik Satış Protokolü" imzalandı.

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. ile Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği arasında “İndirimli Elektrik Satış Protokolü” imzalandı.

 

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. ile Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 12.03.2015 tarihinde “İndirimli Elektrik Satış Protokolü” imzalandı.

 

“Birlik Başkan Vekili Ahmet Tural yaptığı açıklamada, “protokol gereği CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş., üyelerimiz olan esnaf ve sanatkârımıza, ticarethane, mesken, sanayi tarifesi perakende tek zamanlı birim fiyatı üzerinden tüketim miktarlarına ve tüketim profiline bağlı olarak indirimli elektrik satışı yapacaktır” dedi.

            İmzalanan “İndirimli Elektrik Satış Protokolü” ise şu şekilde;

            - Elektrik satış fiyatına EPDK mevzuatında belirtilen bedel ve fonlar dahil olmayıp sadece aktif enerji bedelidir.

            - Protokolün yürürlükte olduğu süre içerisinde, EPDK tarafından onaylanan ulusal tarife tablosundaki, elektrik birim fiyatına baz teşkil eden dağıtım sistemi kullanıcıları, tek zamanlı ticarethane-mesken-sanayi tarifesinde değişiklik olması halinde, indirim oranı korunarak sözleşme yeni birim fiyatı geçerli olacaktır.

            - Esnaf ve sanatkârımızın bağlı bulundukları Esnaf ve Sanatkârlar Odasından ve Sicil Müdürlüğümüzden alacakları kayıt belgeleri ile CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş.’ne başvurmaları “Elektrik Satış Protokolü” kapsamında indirimli elektrik satışından faydalanabileceklerdir. “İndirimli Elektrik Satış Protokolü” imzalandı

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap