Kaçak Avcılıkla İlgili İhbarlarınızı 112'ye Yapabilirsiniz!..

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaçak Avcılıkla İlgili İhbarlarınızı 112'ye Yapabilirsiniz!..
Haberin Tarihi: 20.3.2015 10:00:00 - Okunma Sayısı:2443 defa okundu.

Isparta'da Acil Çağrı Merkezi (112); emniyet, sağlık, yangın afet vb. acil yardım hizmetlerine ek olarak Kaçak Avcılıkla Mücadele kapsamında da 24 saat hizmet vermeye başladı.

Kaçak Avcılıkla İlgili İhbarlarınızı 112’ye Yapabilirsiniz!..

 

            Isparta’da Acil Çağrı Merkezi (112); emniyet, sağlık, yangın afet vb. acil yardım hizmetlerine ek olarak Kaçak Avcılıkla Mücadele kapsamında da 24 saat hizmet vermeye başladı.

            Avrupa Birliği’ne uyum süreci kapsamında pilot illerden biri olan Isparta 112 Acil Çağrı Merkezi doğaseverlere ve doğanın korunması ve gelecek nesillere aktarılmasında pay sahibi olmak isteyenlere de hizmet veriyor.

            Projenin hayata geçmesiyle birlikte; her türlü arazi şartlarında normal GSM telefonların çekmediği bölgelerde dahi çağrıları/ihbarları cevaplandırmak, gerekli müdahaleye karar vermek, hizmetleri sevk ve idare etmek üzere Acil Çağrı Merkezi ve Isparta Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü personeli 24 saat esasına göre çalışmalarını yürütüyor.

            Bunun sonucunda; kaçak avcılara daha kısa sürede ve daha organize müdahaleler yapılabildiği, böylece kaynak ve zaman israfının da çok büyük ölçüde önlendiği bilidirildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap