EMYO Turizm Topluluğundan Teknik Gezi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EMYO Turizm Topluluğundan Teknik Gezi
Haberin Tarihi: 3.4.2015 10:35:00 - Okunma Sayısı:3014 defa okundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Turizm Topluluğu öğrencileri Antalya'ya teknik gezi düzenledi.

EMYO Turizm Topluluğundan Teknik Gezi

 

            Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Turizm Topluluğu öğrencileri Antalya’ya teknik gezi düzenledi.

            Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Turizm Topluluğu Başkanı Emre Karaduman, Başkan yardımcısı Nebiye Girgin ve Cengizhan Çoşkun liderliğinde Antalya’ya teknik gezi düzenlendi.    

            Antalya’daki 5 yıldızlı otellerle, Kurşunlu Şelalesi, Aspendos ve Karacaören Barajını içeren  teknik gezi, Rui Kaya Belek otelde verilen kısa bilgilendirme alınmasının ardından başladı. Topluluk üyeleri Otelin bölümlerini gezerek görevlilerden otelin çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

            Eğirdir Meslek Yüksek Okulu  Turizm topluluğu Başkanı Emre Karaduman bu tür teknik gezileri artıracaklarının altını çizerken, “Okulda edindiğimiz teorik bilgileri pratikte uygulama imkanı bulan arkadaşlarımızla birlikte gezinin ilk gününde Kurşunlu şelalesini gezip, turizm ve çevre ilişkisi ile coğrafi zenginliğin turizme olan katkılarını yerinde görme imkanı bulduk. Sonrasında dünya çapında yer alan şelaleler hakkında bilgiler alarak, Aspendos ve Karacaören Barajını gezdik” dedi.

            Belek bölgesinde yer alan bir otelde konaklama yapan Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Turizm topluluğu üyeleri otelin departmanları ve bu departmanlar arası koordinasyonu inceleyerek pek çok bilgiler edindiler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap