Sosyal Sorumluluk Projesi Hazırlayan Öğrencilere Belediye'den Tam Destek

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Sosyal Sorumluluk Projesi Hazırlayan Öğrencilere Belediye'den Tam Destek
Haberin Tarihi: 3.4.2015 16:54:00 - Okunma Sayısı:1514 defa okundu.

Eğitimle daima iç içe olan ve imkanlarını sonuna kadar kullanmaktan çekinmeyen Eğirdir Belediyesi Sosyal Sorumluluk projesi üreten öğrencilere destek vermeye devam ediyor.

 

Sosyal Sorumluluk Projesi Hazırlayan Öğrencilere Belediye’den Tam Destek

 

Eğitimle daima iç içe olan ve imkanlarını sonuna kadar kullanmaktan çekinmeyen Eğirdir Belediyesi Sosyal Sorumluluk projesi üreten öğrencilere destek vermeye devam ediyor.

 

Eğirdir Belediyesi, Eğirdir Meslek Yüksek Okulu ve Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksek Okulu, Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin hazırladığı, “Obezitesiz bir Eğirdir İçin haydi yürüyüşe, Ekmek Kırıntılarının hayvan barınaklarına ulaştırılması projesi, Kitap ve oyuncak toplama kampanyası, Diş Sağlığı ve diş eğitimi projesi, Kütüphanesiz okul kalmasın projesi, Köy Okullarına yardım projesi, Engelli vatandaşlarımıza destek adlı projelerinin Bilboard ve El Broşürü çalışmalarını hazırlayarak, öğrencileri gerekli desteği sağladı.

           

Eğirdir Belediyesine gelerek Belediye Başkanı Turgay Genç'i makamında ziyaret eden öğrenciler; Başkan Ömer Şengöl başta olmak üzere belediyenin Basın ve Halkla İlişkiler birimine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

 

BAŞKAN ŞENGÖL: “ÖĞRENCİLERE KAPIMIZ DAHA AÇIK”

 

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl yaptığı açıklamada; Öğrencileri projelerinden dolayı kutladı ve Belediye olarak sosyal sorumluluk projelerine daima destek vereceklerini, bu projelerin gençler tarafından hazırlanmış olmasının kendisini ayrıca mutlu ettiğini belirtti. Projenin hazırlanmasında  emeği geçen öğrencilere yarışmanın finalinde başarılar dileyen Başkan Şengöl  "Kapımız  tüm öğrencilerimize daima açık" dedi.

 

           

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap