Umutlu Bekleyişte Hüzünlü Son

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Umutlu Bekleyişte Hüzünlü Son
Haberin Tarihi: 19.7.2013 12:37:00 - Okunma Sayısı:2590 defa okundu.

16 Temmuz 2013 Salı günü Altınkum Plajı'na gelen ve bir daha kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi 26 yaşındaki Kadir Keskin'in cesedi Eğirdir Gölünde bulundu.

Umutlu Bekleyişte Hüzünlü Son

16 Temmuz 2013 Salı günü  Altınkum Plajı'na gelen ve bir daha kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi 26 yaşındaki Kadir Keskin’in cesedi bugün sabah saatlerinde Eğirdir  Gölünde bulundu.

            Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Teknik Eğitim Fakültesi Tesisat Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Kadir Keskin, 16 Temmuz Salı günü Eğirdir Gölü Altınkum Plajı'na geldi. Saat 21:00 sıralarında belediye ekiplerinin güvenlik kontrolü yapması sırasında sahilde bulunan erkek kıyafetinin cebindeki cüzdandan Kadir Keskin'e ait kimliğin çıkması üzerine anons yapıldı. Kimliğin sahibi çıkmayınca polise haber verildi. Bunun üzerine sahilde arama çalışması yapıldı. Olay İl Afet Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) bildirildi. Ertesi gün AFAD ekipleri ile birlikte Eğirdir ve Kovada Gölleri Koruma Birliği ekipleri arama yaptı. Arama kurtarma çalışmaları sonucunda Kadir Keskin’in cesedine bugün Altınkum Plajınında 200 m açıkta bulundu.

 

Arama kurtarma çalışmaları sırasında  Isparta Akut, İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, Antalya'dan gelen 5 kişilik dalgıç polis, Eğirdir ve Kovada Gölleri Koruma Birliği (EKOBİR) ekipleri  ve  Balıkçılar seferber oldular.

Kadir Keskin’in cansız bedeni sudan çıkarılırken üzüntülü aile zorlukla teskin edildi.

Kaymakam Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral, Cumhuriyet Savcısı Doğan Adem Kurt, İlçe Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu, Eğirdir Müftüsü Abdurrahim Kocagöl, daire amirleri ve vatandaşlar çalışmaları yakından takip ettiler.

5 çocuklu Mardinli  bir ailenin ferdi olan Kadir Keskin’in cenazesi Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi  morguna kaldırıldı.

Yapılan arama çalışmaları neticesinde Eğirdir Gölünde cesedi bulunan Kadir Keskin’in intihar etmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap