Esnaf Odası Maske Ve Broşür Dağıttı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Esnaf Odası Maske Ve Broşür Dağıttı
Haberin Tarihi: 1.4.2021 17:56:26 - Okunma Sayısı:1871 defa okundu.

Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın, hem esnafımızı hem de vatandaşlarımızı maske-mesafe-hijyen kurallarına uymaya davet etti

ESNAF ODASI MASKE VE BROŞÜR DAĞITTI

Kontrollü normalleşme dönemiyle birlikte Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından esnafa maske, 14 kuralı içeren broşür ve yeme içme yerlerinin oturma düzenini gösteren afiş dağıtımı sürüyor. Bu kapsamda Eğirdir’e gelen ekip, Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın ile birlikte esnaf ziyaretleri yaptılar, maske ve 14 kuralı içeren broşür hediye ettiler.

Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın ve beraberindekiler bugün Akın Gazetesini de ziyaret ederek, gazetemiz imtiyaz sahibi Abdullah Sinan’a maske ve 14 kuralı içeren broşür hediye ettiler.

Pandemi sürecinin başından beri Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin tüm imkanlarıyla sahada olduklarını ifade eden Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın,  Esnaf Odaları Birliği ve Eğirdir Oda Başkanlığı olarak birlikte her türlü önlemi aldıklarını belirtti. Hem esnafımızı hem de vatandaşlarımızı maske-mesafe-hijyen kurallarına uymaya davet eden Yalkın "İnşallah en kısa zamanda bu salgından kurtulur ve sağlıklı günlere yeniden kavuşuruz” dedi. 

- Emel TURAN KARTAL     

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap