Karağı Derneği Başkanı Ramazan Korkmaz Güven Tazeledi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Karağı Derneği Başkanı Ramazan Korkmaz Güven Tazeledi
Haberin Tarihi: 5.4.2021 14:37:11 - Okunma Sayısı:1365 defa okundu.

Karağı Köyü Sosyal Dayanışma ve Yaşatma Derneğinin 2020 yılı olağan genel kurul toplantısı yapıldı

KARAĞI DERNEĞİ BAŞKANI RAMAZAN KORKMAZ GÜVEN TAZELEDİ

Karağı Köyü Sosyal Dayanışma ve Yaşatma Derneğinin 2020 yılı olağan genel kurul toplantısı Isparta Has Bahçe'de yapıldı. 30 Mart 2021 Salı günü saat 18.00'de covid-19 tedbirleri çerçevesinde yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülürken dernek yönetim ve denetim kurulu üyelikleri seçimleri  de yapıldı.

Derneğin Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporlarının dernek başkanı Ramazan Korkmaz tarafından okunması ve ibrasının ardından dernek organlarının (Yönetim ve Denetim) asil ve yedek üyelerinin seçimi yapıldı.

Eski yönetim kurulu üyeleri Ramazan Korkmaz, Hasan Avcu, Kemal Korkmaz, Tahsin Kayacan, Ramazan Özdemir tekrar yeni yönetim kurulu asil üyeliklerine, Veli Kayacan, Cevdet Şenol, Ali İhsan Bilgiç, Gökay Kahraman ve Mevlüt Korkmaz yedek üyeliklere seçilirken Denetim kurulu asil üyeliklerine Recep Avcu, Osman Kaya ve Dursun Güngör, denetim kurulu yedek üyeliklerine de Yasin Kahraman, Bilgin Bilgiç ve Mehmet Ali Güngör oy birliğiyle seçildiler.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan üyeler, yönetim kuruluna çalışmalar ve faaliyet raporları konusunda teşekkür ederek bu faaliyetlerin yapılması konusunda tavsiyelerde bulundular. Üyeler, özellikle Aksu Karağı köyünde açılması düşünülen mermer ocağı hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Yönetim kurulunun görev bölümü sonunda Dernek başkanlığına yeniden Ramazan Korkmaz seçildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap