EĞİRDİR EĞİTİM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ ÜYELERİ'NDEN BAŞKAN ÖZMERAL'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR EĞİTİM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ ÜYELERİ'NDEN BAŞKAN ÖZMERAL'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Haberin Tarihi: 20.7.2013 09:51:00 - Okunma Sayısı:2157 defa okundu.

Eğirdir Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Derneği Üyeleri'nden Yusuf Kılınç, Orhan Özdamar, Süleyman Uğuryıldız ve Nevat Azgınböcü birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'i makamında ziyaret ettiler.

EĞİRDİR EĞİTİM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

ÜYELERİ’NDEN BAŞKAN ÖZMERAL’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 

            Eğirdir Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Derneği Üyeleri’nden Yusuf Kılınç, Orhan Özdamar, Süleyman Uğuryıldız ve Nevat Azgınböcü birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

            Derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler paylaşan Yusuf Kılınç, Orhan Özdamar, Süleyman Uğuryıldız ve Nevat Azgınböcü, dernek faaliyetlerine her zaman destek ve katkılarını esirgemeyen Başkan Özmeral’e teşekkür ettiler.

            Çeşitli meslek gruplarından üye sayılarının her geçen gün arttığını belirten Eğirdir Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Derneği Üyeleri, eğitim ve kültür bakımından faaliyetlerin devam ettiğini, Hayır Çarşısı olarak 2.sini bu yıl 23 Nisan’da tertiplediklerini ve dernek olarak İstasyon Mahallesi’nde bir daire satın alınarak faaliyetlerin orada devam ettirileceğini açıkladılar.

            Eğirdir Belediyesi’nin hizmetlerinden dolayı da teşekkür eden Dernek üyeleri, “Başkanım, başarılı çalışmalarınızı görüyoruz ve takdir ediyoruz. Eğirdir’in güzelliğine güzellikler katıyorsunuz. Yollar, kaldırımlar, yeni yapılan çocuk parkları, her şeyden önce içme suyunun temiz olması ve fiyatları düşürülüp iç zam konulmaması bizleri çok mutlu ediyor. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz” dediler.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Derneği Üyeleri’nden Yusuf Kılınç, Orhan Özdamar, Süleyman Uğuryıldız ve Nevat Azgınböcü’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Dernek çalışmalarında başarılar diledi.

            Başkan Özmeral, halkın faydasına çalışan derneklere Belediye olarak desteklerinin her zaman imkanlar ölçüsünde devam edeceğini belirtti.

 

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap