Pazar Yerlerinde Alınacak Tedbirler İle İlgili Toplantı Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Pazar Yerlerinde Alınacak Tedbirler İle İlgili Toplantı Yapıldı
Haberin Tarihi: 7.5.2021 15:21:23 - Okunma Sayısı:1008 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik başkanlığında, pazar yerlerinde alınacak tedbirler konulu bir toplantı yapıldı.

PAZAR YERLERİNDE ALINACAK TEDBİRLER İLE İLGİLİ TOPLANTI YAPILDI

 

8 ve 15 Mayıs tarihlerinde vatandaşlarımıza hizmet verecek olan pazarlarla ilgili olarak Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik başkanlığında, pazar yerlerinde alınacak tedbirler konulu bir toplantı yapıldı.

Toplantıda Belediye Başkan V. Mehmet Yaşar, kolluk kuvveti amirleri, ilgili kurum müdürleri ve meslek odası temsilcileri de hazır bulundu.

Kaymakam Çelik, kurulacak olan pazar yerlerinde bitişik nizam tezgahlar olmaması, tezgahlar arası en az 3 metrelik mesafenin korunması, pazar yerleri giriş ve çıkışları ile pazar yeri içerisinde yoğunluk oluşmaması için gerekli tedbirlerin alınması için mümkün olduğu kadar fazla miktarda kolluk ve zabıta personelinin bulunması yanısıra kesinlikle kontrolsüz giriş ve çıkışlara müsaade edilmemesi talimatlarını verdi.

İhtiyaç ve talepler doğrultusunda sadece Cumartesi günleriyle sınırlı kalmak kaydıyla açılacak olan pazar yerlerinde sadece yaş sebze/meyve ile fide satış işlemleri saat 10.00'da başlayıp 17.00'de bitmiş olacak.

Vatandaşlarımızın yaş sebze/meyve ve fide ihtiyaçlarını temin amacıyla ikametlerine en yakın pazaryerine gidip gelebilmelerine izin verilecek.

Kaymakam Çelik, toplantı sonunda "Diğer detaylar İlçe Hıfzıssıhha Kurulunun 2021-31 Nolu kararında mevcuttur. Kuralların ihlali, suistimal edici tutum ve davranışlarla karşılaşılması halinde ise gerekli idari işlemlerin başlatılacağı konusunda uyarıyoruz." diye konuştu.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap