Eğirdir'de Dört Yerde Pazar Kuruldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir'de Dört Yerde Pazar Kuruldu
Haberin Tarihi: 8.5.2021 12:05:24 - Okunma Sayısı:1226 defa okundu.

Bugün ilçemizde Hükümet Meydanı pazar alanı, İstasyon Mahallesi pazar alanı, Pınar Pazarı alanı ve Yenimahalle okul yanı olmak üzere dört yerde pazar kuruldu.

EĞİRDİR'DE DÖRT YERDE PAZAR KURULDU

Koronavirüsle mücadele kapsamında, tam kapanma süreci içerisinde İçişleri Bakanlığı'nın “Pazar yerleri” genelgesine doğrultusunda bugün ilçemizde Hükümet Meydanı pazar alanı, İstasyon Mahallesi pazar alanı, Pınar Pazarı alanı ve Yenimahalle okul yanı olmak üzere dört yerde pazar kuruldu.

Vatandaşlarımızın yaş sebze/meyve ve fide ihtiyaçlarını temin amacıyla ikametlerine en yakın pazaryerine gidip gelebilmelerine izin veriliyor.

Pazar yerlerinde bitişik nizam tezgahlar olmaması, tezgahlar arası en az 3 metrelik mesafenin korunması, pazar yerleri giriş ve çıkışları ile pazar yeri içerisinde yoğunluk oluşmaması için gerekli tedbirlerin alındığı gözlenirken mümkün olduğu kadar fazla miktarda kolluk ve zabıta personelinin bulunması yanısıra pazarda kesinlikle kontrolsüz giriş ve çıkışlara müsaade edilmediği görüldü.

İhtiyaç ve talepler doğrultusunda sadece Cumartesi günleriyle sınırlı kalmak kaydıyla açılan pazar yerlerinde sadece yaş sebze/meyve ile fide satış işlemleri saat 10.00'da başladı. Alışveriş saat 17.00'de bitecek.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap