EĞİRDİR ÖZEL BÜYÜK BAŞARI ORTAOKULU MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINDAN RUHSATINI ALDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ÖZEL BÜYÜK BAŞARI ORTAOKULU MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINDAN RUHSATINI ALDI
Haberin Tarihi: 13.5.2015 18:05:00 - Okunma Sayısı:3475 defa okundu.

1997 yılında Eğirdir'de ilk dershaneyi açarak Eğirdir'in eğitim hayatına katan Büyük başarı Dershanesi şimdi de Özel Büyük Başarı Ortaokulu olarak hizmet verecek.

EĞİRDİR ÖZEL BÜYÜK BAŞARI ORTAOKULU MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINDAN RUHSATINI ALDI

 

1997 yılında Eğirdir’de ilk dershaneyi açarak Eğirdir’in eğitim hayatına katan Büyük başarı Dershanesi şimdi de Özel Büyük Başarı Ortaokulu olarak hizmet verecek. Dershane olarak hali hazırda kullanılan bina yaz tatilinde yapılacak tadilat ile ağustos ayına kadar, öğrencilerin mekânsal beklentilerine de cevap verecek duruma getirilecek.  

Bu dönüşüm sürecinde Milli Eğitim Bakanlığı’ndan ruhsat alındığını dile getiren Eğirdir Özel Büyük Başarı Ortaokulu kurucusu İsmail Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “1987’den beri Isparta merkezde hizmet veren, Güzel EĞİRDİR’İMİZE hep ilkleri yaşatan Büyük Başarı Eğitim Kurumları 1997 yılında ilk dershaneyi açarak Eğirdir’in eğitim hayatına katılmıştı.

Binlerce öğrenci bizimle hedeflerine ve hayallerine kavuşmuştur. Bugün ise Eğirdir’imizde yine bir İLK olan ÖZEL ORTAOKULU açmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun.

Eğirdir’de 18 yıllık tecrübemiz ve istikrarımızla, velilerimizin bize olan güveniyle eğitim hayatında var olmaya devam edeceğiz. 18 yıldır olduğu gibi bundan sonra da ÖZEL BÜYÜK BAŞARI ORTAOKULU olarak ilçemiz öğrencilerine daha kaliteli bir eğitim sunmak için yeni bir yola baş koyduk. Biz sadece okul olarak değil, hem okul hem sınavlara hazırlık hem de sosyal aktivitelerle öğrencilerimizin kültürel gelişmelerini sağlayacak dolu dolu bir özel okul sunuyoruz.

       Yaz tatilinde binamızda yapacağımız tadilat ile ağustos ayına kadar, öğrencilerimizin mekânsal beklentilerine de cevap verecek yeni bir yüz ile çıkmayı planlıyoruz. Daha önceden onayını aldığımız dönüşüm sürecinde okul ruhsatımızı da almış bulunuyoruz.

            19 kişilik sınıflarda Hafta içi 09.00–17.20 arası, Cumartesi günleri ise 09.30–14.00 arası etütler, soru çözümleri ile sosyal ve kültürel çalışmaların yer alacağı okulumuzun sınırlı sayıdaki kontenjanı dolmadan velilerimizin öğrenci kayıtlarını yaptırmalarını bekliyoruz.

      Güçlü kadromuz ve kaliteli yayınlarımız ile çıktığımız bu yolda veli ve öğrencilerimizin beklentilerini boşa çıkarmayacağımızı belirtiyor, gönüllerinin rahat olmasını diliyoruz. Karşılıklı güven içerisinde daha BÜYÜK BAŞARILARA imza atacağımıza inanıyor, Eğirdirli hemşerilerimizin ilgi, alaka ve teveccühlerine teşekkür ediyoruz.

       Saygılarımızla….”               

   

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap