Mustafa Gökdoğan Adaylığını Açıkladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Mustafa Gökdoğan Adaylığını Açıkladı
Haberin Tarihi: 14.6.2021 14:34:02 - Okunma Sayısı:1536 defa okundu.

Mustafa Gökdoğan, Eğirdir Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

MUSTAFA GÖKDOĞAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

- Sekibağ Mahallesi Muhtarı Mustafa Gökdoğan, Eğirdir Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı.

Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  seçimli genel kurul toplantısı 17 Haziran 2021 Perşembe günü Vergi Dairesi üzerindeki toplantı salonunda yapılacak. Kongre saat 10.00'da başlayacak. Gündem maddelerinin görüşüleceği toplantıda Başkanlık seçimi de yapılacak.

Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı için adaylığını açıklayan, Sekibağ Mahallesi Muhtarı Mustafa Gökdoğan ve ekibi gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

Devlet tarafından verilen imkanları, en hızlı şekilde esnaflara ulaştırmak için çalışacaklarını belirten Gökdoğan; " Değerli esnaflarımıza 200 bin Lira olan plasmanımızı, devletimizin verdiği bu imkanı, ihtiyacı olan ve şartları tutan tüm esnaflarımıza, zorluk çıkarmadan kullandırmak için var gücümle destek olacağım.  Ayrıca devletimizin sunmuş olduğu imkanlar çerçevesinde, 500 bin Lira ticari araç edindirme kredisi ve 500 bin Lira işyeri edindirme kredisini değerli esnaflarımıza sağlayacağız.

Devletimizin kooperatifimize vermiş olduğu yetkiden dolayı devletimize şükranlarımızı sunuyoruz.  Esnafımızın plasman sıkıntısı yaşamaması için ne gerekiyorsa yapacağız. Kooperatifimizden yararlanmak isteyen esnaflarımızın ihtiyaç kredilerini en hızlı şekilde onaylayıp ihtiyaçlarını gidereceğiz." diye konuştu.

Mustafa Gökdoğan, göreve geldikleri takdirde yapmayı düşündükleri hizmetleri ise şöyle sıraladı:

"Esnaflarımızın aralarında sıcak kaynaşmalar, hoş sohbetler olması için Ramazan aylarında tüm seçmenlerimizi bir araya getirip dertlerini dinlemek için yemekli toplantılar yapacağım.

Durumu zayıf olduğu tespit edilen esnaf arkadaşlarımıza Ramazan aylarında Ramazan paketleri hazırlayıp kendilerine bizzat teslim edeceğim.

Odamıza kayıtlı esnaflarımızın doğum günlerinde onları doğum günü pastası ve sürpriz hediyelerle bizzat kendim gidip kutlayacağım.

Durumu zayıf olduğunu tespit ettiğimiz arkadaşlarımıza ve sanayi esnaflarımıza her yıl 5 ila 10 torba arası kömürleri kendilerine ulaştıracağım.

Saygıdeğer esnaflarımızı seçimden seçime değil, yılda en az 2-3 kere ziyaret ederek onların dertleriyle dertlenip, sorunlarına çözüm bulmak için elimden geleni yapacağım.

Kadınlar Günü’nde kadınlarımızı sürpriz hediyelerle anıp, onları her yıl hatırlayacağım." 

Gökdoğan, açıklamalarına şöyle devam etti: "Kimilerine göre bu konuşmalarım hayaldir, ne diyelim... Ama bu konuştuklarımın hepsini, nasip olur da kazanırsam, oradan alacağım kendi maaşımdan gerçekleştireceğim. Kooperatife ait olan paradan bir kuruş, çiçektir, böcektir harcamayacağım.  Verdiğim vaatlerimi ve sözlerimi yerine getireceğime şeref ve namusum üzerine söz veriyorum.

Nasip olursa kazanırsam; verdiğim sözleri yerine getirmezsem üyelerimizden bir daha oy da istemem, aday da olmam."

Mustafa Gökdoğan, ekip arkadaşlarıyla birlikte samimi ve içten çalışmalarını sürdürürken esnafların güzel destekleri ile karışlaştıklarını belirterek "Bu anlamda 17 Haziran 2021 Perşembe günü gerçekleşecek olan seçimli genel kurul toplantımıza, tüm esnaflarımızın gelip bana ve ekibime destek olmalarını bekliyorum. Tüm esnaflarımıza şimdiden teşekkür ediyorum". dedi. 

Başkan adayı Mustafa Gökdoğan'ın ekibi şu isimlerden oluşuyor: Dilek Çetintürk, Ramazan Çakmak, Murat Bülbül, Muharrem İnan, Ali Tokgöz, Gültekin Günay, Ahmet Cantürk ve Ramazan Süntür.

- Emel TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap