Ahmet Tural'dan Gazetemize Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ahmet Tural'dan Gazetemize Ziyaret
Haberin Tarihi: 17.6.2021 13:56:53 - Okunma Sayısı:907 defa okundu.

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, Eğirdir Akın Gazetesi sahibi Abdullah Sinan'ı ziyaret etti.

AHMET TURAL'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, Eğirdir Akın Gazetesi sahibi Abdullah Sinan'ı ziyaret ederek, Eğirdir'in son 50 yılına ışık tutan gazetenin arşivini ve matbaasını inceledi.

Sohbet ortamında geçen ziyarette, Tural ve Sinan pandemi sürecinde ilçe esnafının durumuna ilişkin değerlendirmede bulundular.

Misafirperverliği dolayısıyla Abdullah K. Sinan'a teşekkür eden Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, yayıncılık hayatında kendisine başarılar diledi.

Akın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdullah K. Sinan'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerini uğurladı.

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural'ın Eğirdir Akın Gazetesini ziyaretinde; Eğirdir Şoförler ve Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Hamdi Takır, Gelendost Esnaf  ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Levent Korkmaz, Manavlar Odası Başkanı Hasan Demir, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mehmet Dolaksız, Yalvaç Esnaf  ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sürmeli Yağcı, Gönen Esnaf  ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adem Kumcu ve Şarkikaraağaç Esnaf  ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Murat Gülşen de hazır bulundu.

- Emel TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap