Esnaf Sıfır Faizli Bir Yıl Ödemesiz Can Suyu Kredisi Bekliyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Esnaf Sıfır Faizli Bir Yıl Ödemesiz Can Suyu Kredisi Bekliyor
Haberin Tarihi: 30.6.2021 13:04:45 - Okunma Sayısı:1035 defa okundu.

Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Yalkın: "Esnaflarımıza sıfır faizli, bir yıl ödemesiz, uygun vade ile can suyu kredisi verilmelidir."

ESNAF SIFIR FAİZLİ BİR YIL ÖDEMESİZ CAN SUYU KREDİSİ BEKLİYOR

1 Temmuz 2021 tarih itibari ile tüm işyerlerinin açılması ve kısıtlamaların kaldırılmasının esnafımız açısından olumlu olduğunu belirten Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Yalkın "esnaflarımıza sıfır faizli, bir yıl ödemesiz, uygun vade ile can suyu kredisi verilmelidir" dedi. Yalkın, gazetemize yaptığı açıklamada; ‘’Salgın nedeni ile alınan tedbirler kapsamında iş yerlerini kapatmak zorunda kalan  ve nace kodlarının (faaliyetlerinin) çift olmasından dolayı hibe desteklerinden faydalanamayan ayrıca salgından etkilenen bütün esnaflarımıza sıfır faizli, bir yıl ödemesiz, uygun vade ile  can suyu kredisi verilmelidir. Bu kredi esnafımıza nefes aldıracaktır" ifadelerini kullandı.

Kısıtlamaların kaldırılması ile tedbirlerin elden bırakılmamasını vurgulayan Başkan Yalkın, Sağlık Bakanlığının belirlediği, maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilerek hizmet verilmesi gerektiğini dile getirerek alınan kararların ülkemize, esnaf ve sanatkârlarımıza sağlık içerisinde hayırlı olmasını diledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap