Köy okulları hayat buldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Köy okulları hayat buldu
Haberin Tarihi: 19.5.2015 09:22:00 - Okunma Sayısı:2925 defa okundu.

Bağacık İlkokulu'na Kütüphane ve çok amaçlı eğitim sınıfı, Gökçehöyük Ortaokulu'na kütüphane kazandırıldı

Köy okulları hayat buldu

 

            Eğirdir Belediyesi’nin sponsorluğunda Üniversite öğrencilerinin hazırladığı Sosyal Sorumluluk Projeleri köy okullarına hayat verdi.

           Bağacık İlkokulu’na Kütüphane ve çok amaçlı  eğitim sınıfı kazandırıldı

            Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Bağacık Köyü Okulu’nda Eğitim’de el ele çalışması kapsamında kütüphane ve çok amaçlı eğitim sınıfı oluşturuldu.

            Bağacık İlkokulu’na kütüphane ve çok amaçlı eğitim sınıfı kazandıran, Kilisli Rabi Gülseren, Konyalı Merve Kalay, Hakkarili Nurjin ve Ankaralı Rabia Işılak, başarılarından dolayı hakkettikleri gururu birlikte yaşadılar. Kendilerine en büyük desteği Eğirdir Belediyesi’nin verdiğini söyleyen öğrenciler, Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve Belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.
Gökçehöyük Ortaokulu’na kütüphane

            Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından Gökçehöyük Köyü Orta Okulu’na oyun odası ve kütüphane oluşturuldu. Öğrenciler, daha önce topladıkları kitapları ve oyuncakları köy okullarında oluşturdukları oyun odası ve kütüphanedeki kitapları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın haklı gururunu yaşadılar.

            Bağacık ve Gökçehöyük köylerinde yapılan programlara, Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Keş, Eğirdir İlçe Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu, Eğirdir Belediyesi Basın Danışmanı İlhan Şimşek, Gölbelde Şirketi Müdürü Osman Coşkunsu bizzat katılarak öğrencilere destek oldular.

            Ayrıca her iki köydeki program da Eğirdir Belediyesi tarafından öğrencilere ve köylülere ‘Eğirdir Belediyesi’ logolu şapkalar dağıtıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap