MİLLETVEKİLİ CESUR ÇANDIR’DA

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MİLLETVEKİLİ CESUR ÇANDIR’DA
Haberin Tarihi: 4.8.2021 10:10:37 - Okunma Sayısı:2644 defa okundu.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur ve İyi Parti Isparta Teşkilatları Sabaha Kadar Sütçüler’deki Yangınla Mücadeleye Destek Verdi

MİLLETVEKİLİ CESUR ÇANDIR’DA

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur ve İyi Parti Isparta Teşkilatları Sabaha Kadar Sütçüler’deki Yangınla Mücadeleye Destek Verdi

Muğla’da devam eden yangınlarla mücadeleye destek vermek için İYİ Parti adına sahada görevli olan Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Isparta’nın Sütçüler ilçesinde başlayan yangın haberi üzerine, Muğla’dan Isparta’ya geldi.

Muğla Hisarönü mevkiinde devam eden yangın geçit verir vermez yola çıkan Isparta Milletvekili Cesur, akşam geç saatlerde Sütçüler’e vardı. İYİ Parti teşkilatları ile buluşan Milletvekili Cesur, beraberindeki İYİ Parti il ve ilçe teşkilatları ile, sahada yangın bölgelerinde sabaha kadar görev aldı.

Afet koordinasyon merkezinde bilgi akışı ve lojistik konularında destek veren İYİ Partili Cesur ve parti teşkilatları, evlerinin önünde ve balkonlarında sabaha kadar uyumayıp nöbet tutan köy halkını ziyaret edip yangın sahalarını yerinde inceledi.

Bölgeye dağılan İYİ Parti teşkilatları, gece saatlerinde yangın bölgelerini dolaşarak, yeniden alevlenen yangınları tespit ederek koordinasyon ekibine bilgi verdiler.

Eksiklikler ve yangınla mücadelede ihtiyaçlar konusunda bilgi alan Milletvekili Cesur, İstanbul ve Burdur’daki ekiplerle iletişime geçerek ihtiyaçların giderilmesi için destek girişiminde bulundu.

İstanbul ve Burdur’dan dün gece saatlerinde lojistik destek ekipman ve malzemelerin bir kısmı ulaştırılırken, bugün malzeme sevkiyatın devamı gerçekleşecek.

Sabaha kadar süren çalışmanın ardından, İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur ve İYİ Parti teşkilatları bugün yine sahada çalışmalarına devam ediyorlar.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap