İyi Partili Milletvekili Aylin Cesur Isparta Köy Ziyaretlerine Küçükkabaca İle Devam Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İyi Partili Milletvekili Aylin Cesur Isparta Köy Ziyaretlerine Küçükkabaca İle Devam Etti
Haberin Tarihi: 20.8.2021 13:41:14 - Okunma Sayısı:2361 defa okundu.

Milletvekili Cesur, Uluborlu’nun köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

İYİ PARTİLİ MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR ISPARTA KÖY ZİYARETLERİNE KÜÇÜKKABACA İLE DEVAM ETTİ

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Isparta’nın köylerini karış karış gezmeye devam ediyor. Milletvekili Cesur, son olarak Uluborlu’nun köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Coşkuyla karşılanan Cesur, Küçükkabaca köyünde vatandaşlarla sohbet etme fırsatı buldu ve  sorunlarını bir de köy halkından dinledi.

Küçükkabaca’lılara konuşan Cesur, Isparta’nın köylerini tek tek ziyaret ettiğini belirterek, köylerin sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşımaya devam ettiğini söyledi.

“Ben görevimi bu şekilde ifa ederken, sizlerin problemlerini Meclis’e taşırken sizlerle konuşmam lazım ki, sizlerden gerekli bilgileri alalım. Bugüne kadar verdiğimiz önergeler vasıtası ile; ilçe başkanlarımızın bize ilettikleri ile köylerimizin sorunlarını dile getiriyoruz, gündeme taşıyoruz ve ilgili yerlere iletiyoruz.”

“TBMM’de dile getirmenin yanında, araştırma önergeleri, soru önergeleri vermenin yanında; buralara gelerek, sizlerle yüz yüze konuşarak, ne derdiniz var, Küçükkabaca’nın ne gibi problemleri var, çözülmeyen nesi var, söz verilip yapılmayan neler var, yeni derdiniz ne var, bizzat bunları öğreniyoruz. Şimdi bana kanalizasyon ve yol yapılması ihtiyacı olduğu söylendi. Ben bu sorunları Ankara’ya götürüp çalışmaya başlayacağım”

Milletvekili Cesur, vatandaşların bütün sorunlarını dile getirip, bu sorunların çözümünün takipçisi olacağını ve olmaya devam edeceğini söyledi.

Küçükkabaca köyünde bir de sünnet düğününe katılan Milletvekili Aylin Cesur Senirkent’te ve Büyükkabaca’da ziyaretler bulunmak üzere Uluborlu’dan ayrıldı.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap