İSPANYOL TURİSTLER EĞİRDİR'E HAYRAN KALDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İSPANYOL TURİSTLER EĞİRDİR'E HAYRAN KALDI
Haberin Tarihi: 27.7.2013 09:33:00 - Okunma Sayısı:1638 defa okundu.

Manzara seyretmek için Belediye binasına çıkan turistler terastan göl manzarasını doyasıya seyrettikten sonra Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'i makamında ziyaret ettiler.

İSPANYOL TURİSTLER EĞİRDİR’E HAYRAN KALDI

 

            Manzara seyretmek için Belediye binasına çıkan turistler terastan göl manzarasını doyasıya seyrettikten sonra Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

            İspanya’nın Alıcante Eyaletinden gelen Arantxa Ojea ve Sevilla Eyaletinden gelen İspanyolca Anabilim öğretmeni Adela Castro kiraladıkları araçla 3 haftadır Türkiye’yi dolaştıklarını belirterek, gittikleri yerler içinde en çok Eğirdir’i beğendiklerini ifade ettiler.

            Türkiye’de ilk olan İspanya Okulu’nda görevli İspanyol turistler, Eğirdir’e gelip Belediye’nin üst katındaki terastan göl manzarasını seyrettiler. Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i ziyaret eden turistler, kendilerini sıcak ve samimi karşılayan Başkan Özmeral’e teşekkür ettiler.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, kendisini ziyaret eden turistlere Eğirdir’i tanıtan broşürlerden verdi. Başkan Özmeral, Eğirdir’in dünyada eşi ve benzeri olmadığını belirterek, turistlerden gittikleri yerlerde Eğirdir’i anlatmalarını ve tanıtmalarını istedi. Eğirdir’e gelen ve kendisini ziyaret eden turistlere teşekkür eden Başkan Özmeral, “Eğirdir’imize yerli ve yabancı turistlerin geldiğini hep birlikte görmekteyiz. Eğirdir’de turizm vardır ve bu konuda kimse Eğirdir’in önüne geçemeyecek ve turizmi engelleyemeyecektir. Eğirdir’in turizm yönünden istikbali daima açıktır. ” dedi.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap