Isparta Orman Bölge Müdürlüğünde Görev Değişimi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Orman Bölge Müdürlüğünde Görev Değişimi
Haberin Tarihi: 8.11.2021 17:37:28 - Okunma Sayısı:704 defa okundu.

Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, görevini Rıfat Ataş'a devretti.

ISPARTA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, görevini Rıfat Ataş'a devretti. Görev değişimi programında bir konuşma yapan Refik Ulusoy “'İnsana Saygı, İşine Saygı' prensibi ile 2 yıl görev yaptığım Isparta Orman Bölge Müdürlüğündeki çalışmalarımızda bizlere destek olan Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’ye, Orman Genel Müdürümüz Sayın Bekir Karacabey’e, taşrada başta Isparta Valimiz Sayın Ömer Seymenoğlu’na, Burdur Valimiz Sayın Ali Arslantaş’a, Siyasetçilerimize, Belediye Başkanlarımıza, Yerel Basınımıza, Sivil toplum örgütlerimize, Muhtarlarımıza, Vatandaşlarımıza ve fedakar çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum." dedi.

Kısa süreye ve pandemiye rağmen Isparta’dan güzel çalışmalar, güzel hatıralar ve güzel dostluklarla ayrıldığını belirten Ulusoy, göreve yeni başlayan Rıfat Ataş'a ve tüm çalışma arkadaşlarına sağlıklı, huzurlu ve başarılı çalışmalar diledi.

Daha önce Bursa Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte iken, Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne atanan Rıfat Ataş da, görev değişim programında önceki Bölge Müdürü Refik Ulusoy’a bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ederek, çalışmaların aynı görev ruhu ve heyecanı içerisinde devam edeceğini ifade etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap