Tomurcuklar Anaokulunda Okul Öncesi Şenliği Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Tomurcuklar Anaokulunda Okul Öncesi Şenliği Yapıldı
Haberin Tarihi: 29.5.2015 12:15:00 - Okunma Sayısı:2204 defa okundu.

Tomurcuklar Anaokulu Okul Öncesi Eğitim Şenliği düzenlendi.

Tomurcuklar Anaokulunda Okul Öncesi Şenliği Yapıldı

Başkan Şengöl Şenlikte Çocuklarla Hoş vakit geçirdi

 

Tomurcuklar Anaokulu Okul Öncesi Eğitim Şenliği düzenlendi. Okul Bahçesinde düzenlenen Şenliğe; Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Keş, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Programda konuşan Okul Müdiresi Sevgi Bilgiç  yaptığı konuşmasında Okul öncesi eğitimin bir temel olduğunu ve insanın okul öncesinde öğrendikleri ile hayatını devam ettirdiğinin altını çizdi.

Düzenlenen programda konuşmaların ardından Okul öğrencilerinin okul öncesi  şiirlerinin okunması, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Halk Oyunları ekibinin gösterisi yapıldı. Programda Tomurcuklar Anaokulu öğrencilerine plaket ve madalya takdimi yapıldı. Öğrencilere Madalya takdimini Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Keş birlikte yaptılar.

Programın ardından standı gezen misafirler stantlarda ebru çalışması, Palyanço gösterileri, Eğlenceli yarışmalar, Yüz Boyama etkinliği, Çocuklara pamuk şeker ve Osmanlı macunu dağıtılması ile keyifli dakikalar yaşanırken, velilerin mutlulukları ise gözlerinden okundu.     

Programda Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Ebru sanatı çalışması yaparken, Yüz Boyama etkinliğine de katılarak çocuklarla hoş bir vakit geçirme fırsatı buldu.

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap