Ahmet Özgüneşli’ye Bir Hapis Cezası Daha...!

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ahmet Özgüneşli’ye Bir Hapis Cezası Daha...!
Haberin Tarihi: 30.12.2021 17:43:32 - Okunma Sayısı:1609 defa okundu.

Kişilere hakaret eden, iftira atan, tehditler savuran Ahmet Özgüneşli, Eğirdir Asliye Ceza Mahkemesinin 2021/229 esas sayılı dosyasından 6 ay hapis cezası aldı.

Ahmet Özgüneşli’ye

BİR HAPİS CEZASI DAHA...!

                                            

Facebook adlı sosyal medya platformunda bulunan, kendisinin kurup yönettiği “Eğirdir’de Yaşamak” adlı grup sayfasında üç yıla yakın bir süredir, kişilere hakaret eden, iftira atan, tehditler savuran Ahmet Özgüneşli, Eğirdir Asliye Ceza Mahkemesinin 2021/229 esas sayılı dosyasından 6 ay hapis cezası aldı.

Daha önce bu tür yayınlar nedeni ile defalarca  para cezası ve hapis cezasına çarptırılan Özgüneşli, ilçemiz eski kaymakamı, Bartın Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş hakkında 2020 yılı içinde yaptığı onlarca paylaşım nedeni ile Türk Ceza Kanununun 123. Maddesi uyarınca 6 AY HAPİS Cezasına çarptırıldı. Karara göre sanığın Bölge Adliye Mahkemesine istinaf hakkı bulunuyor. Öte yandan hakkında sayısı onlarla ifade edilen soruşturma ve kovuşturma bulunan Ahmet Özgüneşli’nin bundan sonra alması muhtemel cezaların mükerrirlere özgü infaz rejimi uygulanarak infaz edileceği ön görülmekte.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap