Saat Çalan Şüpheliler Yakalandı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Saat Çalan Şüpheliler Yakalandı
Haberin Tarihi: 4.1.2022 13:03:42 - Okunma Sayısı:590 defa okundu.

Isparta’da 30 Aralık tarihinde bir iş yerinden toplam değeri yaklaşık 4 bin lira olan iki kol saatini çalan şüpheliler yakalandı.

SAAT ÇALAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Isparta’da 30 Aralık tarihinde bir iş yerinden toplam değeri yaklaşık 4 bin lira olan iki kol saatini çalan şüpheliler yakalandı.

Olay kent merkezinde bir işyerinde meydana geldi. 22 yaşındaki A.E.B. ve 21 yaşındaki S.A. işyerine müşteri gibi gelerek saatleri incelemeye başladı. Şüpheliler yaklaşık 4 bin lira değerindeki iki kol saati çalarak işyerinden ayrıldılar. İşyeri sahibinin şikayetçi olması üzerine olayla ilgili Isparta merkezdeki KGYS kameraları ve iş yerlerinde kurulu bulunan iç ve dış 64 kameradan alınan bin 920 dakikalık görüntü üzerinden iz sürüldü.

Bunun neticesinde şüphelilerin kaldıkları adresi tespit eden emniyet yetkilileri şahısları yakaladı. İş yerinden çaldıkları kol saatleri de suç eşyası olarak ele geçirildi. Saatler iş yeri sahibine teslim edildi.

22 ve 21 yaşlarındaki A.E.B ve S.A isimli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Kamu güvenliği ve şehrimizin esenliği açısından çok kıymetli bulduğumuz iş yeri ve apartman çevre kameralarını çalışır ve bakımlı tutan hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.

Ayrıca şehrimizin güvenliğinin sağlanması için çalışmalarımızda çokça istifade ettiğimiz WhatsApp ve BİP tabanlı 0505 318 32 44 numaralı hattımıza yazılı olarak gönderilen ihbar ve bildirimlerin titizlikle değerlendirildiğini bir kez daha siz değerli hemşerilerimize duyurmak isteriz.” denildi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap