Başdeğirmen’den Basın Merkezi Sözü

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başdeğirmen’den Basın Merkezi Sözü
Haberin Tarihi: 10.1.2022 17:26:32 - Okunma Sayısı:883 defa okundu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Isparta Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “İnşallah Gelecek yılki Çalışan Gazeteciler Gününü bu yıl sonuna kadar tamamlayacağımız  yeni Basın Merkezi’nde hep birlikte  kutlayacağız” dedi.

Başdeğirmen’den Basın Merkezi Sözü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Isparta Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “İnşallah Gelecek yılki Çalışan Gazeteciler Gününü bu yıl sonuna kadar tamamlayacağımız  yeni Basın Merkezi’nde hep birlikte  kutlayacağız” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Isparta Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Gazetecilere müjdeli haberi verdi. Beraberinde Başkan Yardımcıları Fahrettin Gözgün, Uğur Büyükçulcu, Serkan Kaya, Özel Kalem Müdürü Dilek Toros ve Belediye Basın Müdürü Şükrü Şanlıtürk ile birlikte IGC Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde ziyaret eden Başkan Başdeğirmen önemli açıklamalarda bulundu. Cemiyet Başkanı Mustafa Baş’un yanı sıra Yönetim Kurulu üyeleri ve kalabalık bir basın topluluğu tarafından karşılanan Başkan Başdeğirmen ilk olarak Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a günün anısına ahşap işlemeli bir tablo hediye etti.

SİZLERİ AĞIRLAMAKTAN BÜYÜK ONUR VE MUTLULUK DUYUYORUZ…

Ziyarette ilk konuşmayı Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, “Sayın Başkanım öncelikle yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, bu mutlu günümüzde sizleri de aramızdan görmekten dolayı son derece mutluyuz. Sizlerde takdir edersiniz ki ortak paydamız Isparta. Basın olarak Isparta’ya daha güzel şeylerin yapılması ve Isparta’nın daha çok gelişimi noktasında basın olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda sizlerin de desteğini görüyoruz. Sağolun bizlere sağlamış olduğunuz destekten dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

SİZLERDEN YER İSTİYORUZ

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, Isparta Basını olarak Cemiyete ait bir yerin  olmadığını ve cemiyetin çalışmalarını kendi ofisinden yürüttüğünü hatırlatarak, “Sayın Başkanım  sizlerden ricamız Cemiyetimize ait bir yerin yapılması. Bizim taslak projesini hazırladığımız bir düşüncemiz var. Konur bahçesinin bulunduğu alana Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezi adı altında bir yer yapılmasını istiyor ve bu konuda sizlerden destek istiyoruz. Prefabrikte olsa oraya yapılacak bir mekan bizim işimizi görecek. Misafirlerimizi ağırlayabileceğimiz bir mekan istiyoruz. Çünkü bizler cemiyetimize ait bir yer olmadığı ıçin yuvarlak masa etrafında toplanamıyoruz. Bu konuda sizlerden destek bekliyoruz. Ispartamıza çok güzel hizmetler yapıyorsunuz” dedi. IGC Başkanı Mustafa Baş daha sonra Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yeni basın merkezi ile ilgili hazırlattığı taslak projeyi sundu.

SİZLER BİZİM İÇİN DEĞERLİSİNİZ..

Ziyarette konuşan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’de Gazetecilerin kamu görevi yürüttüğüne dikkat çekerek, “Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Sizler bizim için değerlisiniz. Sizler kamu hizmeti yapıyorsunuz.Sizler bu çalışmaları yapmazsanız bizler yaptıklarımızı kamuoyuna anlatamayız. Tabi burada bizlere de görevler düşüyor, sizleri desteklemek yerel yönetimlere ve kurumlara düşüyor. Sizler bizleri basın olarak desteklerken bize düşen görev de sizlere katkı sağlamaktır” dedi.

İSTEDİĞİNİZ BASIN MERKEZİNİ YIL SONUNA KADAR BİTİRİP SİZLERE TESLİM EDECEĞİZ…

Başkan Başdeğirmen, Isparta Gazeteciler Cemiyetine yeni yer konusunda da gerekeni yapacağını ifade ederek, “Sizin yer sorununuzu Allah’ın izniyle çözeceğiz, bunun sözünü öncelikle vermek istiyorum. Biliyorsunuz ben göreve geldiğimin ikinci ayında ziyaret için gittiğim Şehit ve Gaziler Derneğinin hizmet verdiği yeri görünce o zamanda onlara yeni yer sözü vermiştik ve hemen bu sözümüzü yerine getirmiştik. Şimdi aynı şeyi sizler yapacağız. En kısa sürede bunu çözeceğiz. İnşallah yeni binanınızı istediğimiz yere kısa sürede yapıp yıl sonunda sizlere teslim edeceğiz. Aynı zamanda genç yaşta aramızdan ayrılan Soner kardeşimizin adını o basın merkezinde yaşatmış olalım. Size şimdiden şunun sözünü vermek istiyorum, gelecek yılki 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü inşallah yapacağımız yeni yerinizde kutlayacağız, orada kahvemizi içeceğiz” şeklinde konuştu. Başdeğirmen, IGC tarafından hazırlanan yeni basın merkezi projesinin yeniden düzenlenerek güzel bir mekan yapacaklarını ifade etti.

“BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ”

Başkan Başdeğirmen’in yeni mekan sözü karşısında memnuniyetini dile getiren Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da, Başkan Başdeğirmen’e teşekkür ederek, “Sayın Başkanım bu vermiş olduğunuz sözle bizleri çok mutlu ettiniz, sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun, her zaman Basın olarak sizlerin her zaman sizlerin destekçisiyiz” dedi. Ziyarette bulunan Gazeteciler de Başkan Başdeğirmen’e yeni basın merkezi yapımı konusunda vermiş olduğu söz için teşekkür ettiler.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap