Favori Et Ve Piliç Ürünleri Törenle Hizmete Girdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Favori Et Ve Piliç Ürünleri Törenle Hizmete Girdi
Haberin Tarihi: 10.1.2022 19:20:30 - Okunma Sayısı:1111 defa okundu.

İlçemizin eski kasaplarından merhum Şerif Büyükçetin'in oğlu Müslahattin Büyükçetin ve oğlu Melih Büyükçetin'in işletmecisi olduğu FAVORİ isimli işyeri hizmete girdi.

FAVORİ ET VE PİLİÇ ÜRÜNLERİ TÖRENLE HİZMETE GİRDİ

İlçemizin eski kasaplarından merhum Şerif Büyükçetin'in oğlu Müslahattin Büyükçetin ve oğlu Melih Büyükçetin'in işletmecisi olduğu FAVORİ isimli işyeri hizmete girdi.

Et ve piliç ürünlerinin satışa sunulduğu işyerinin açılışına Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran, İlçe Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt Doğanay, İl Genel Meclisi Üyesi Sezgin Özdoğancı, Belediye Şirket Müdürü Ömer Yılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Yalkın, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Öngün, Şoförler Odası Başkanı Ahmet Hamdi Takır ve çok sayıda davetli katıldı.

Müftü Eroğlu'nun yaptığı duaların ardından açılış kurdelesini Kaymakam Adem Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran ve işyeri sahibi birlikte kestiler.

İşyerinin ilçemize hayırlı olması dileklerinde bulunan Kaymakam Çelik işyeri sahiplerini devam eden salgın hastalık ve alınacak tedbirler hususunda uyardı.

Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran Antalya'da toplantıda olan Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök adına işyeri sahibine ruhsatname ve ilk siftah parasını takdim etti. Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Yalkın'da işyeri sahibine belge takdiminde bulundu.

                                                     

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap