EĞİRDİR MYO'DA MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞANDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR MYO'DA MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞANDI
Haberin Tarihi: 4.6.2015 11:51:00 - Okunma Sayısı:5164 defa okundu.

SDÜ, Eğirdir Meslek Yüksek Okulu 19. Mezunlarını dün düzenlenen mezuniyet töreni ile uğurladı.

EĞİRDİR MYO’DA MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞANDI

SDÜ, Eğirdir Meslek Yüksek Okulu 19. Mezunlarını dün düzenlenen mezuniyet töreni ile uğurladı.

Eğirdir MYO’dan bu yıl Turizm ve Otel işletmeciliği Programı (normal-ikinci öğretim), Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı (Normal – ikinci öğretim), Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı, İnsan Kaynakları Yönetimi Programı (Normal – ikinci öğretim), Aşçılık Programı (Normal – ikinci öğretim) ve Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı (Normal – ikinci öğretim) Bölümlerinden yaklaşık 300 öğrenci mezun oldu.

Dün saat 16.00’da Hükümet Meydanındaki Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasıyla başlayan mezuniyet töreni saat 16.30’dan itibaren Eğirdir Meslek Yüksek Okulu bahçesinde devam etti.

Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenci velileri ile öğrencilerin katıldığı mezuniyet töreninin açılış konuşmasını Okul Müdürü Prof. Dr. Fevzi Bedir yaptı ve yeni mezun öğrencilerimize başarılar diledi.

Belediye Başkanı Ömer Şengöl ise; “2-3 yıl önce ilçemize hoş geldiniz dediğimiz öğrencilerimiz bugün mezun oluyorlar. Hepsini yürekten kutluyorum. Okul yönetimimizin talep ettiği her şeyi belediye olarak sizlere sunduğumuz kanaatindeyim. Sizlerden isteğim Eğirdir’i unutmamanız. Tüm mezunlarımıza ömür boyu başarılar ve sağlıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Mezuniyet törenini mutlu bir hasat bayramına benzeten Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz ise, “okul yöneticilerimizle, hocalarımızla, öğrenci velileri ve öğrencilerimizle birlikte bu heyecanı yaşadığım için mutluyum. Mezun olan öğrencilerimiz bu vatana hizmet verecekler. Eğirdir, onların hafızalarında unutamayacakları bir yer olarak kalacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, mezun olan gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Mezuniyet törenine maddi ve manevi destek sağlayan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl yanı sıra; Ali Öz, Eray Uslu, Erkan Akın, Esra Dinç, Hakan Yıldırım, Halil Okutan, İlhan Birtane, Mehmet Eker, Mehmet Oruç, Mustafa Günay, Mustafa Karsu, Mustafa Kolancı, Osman Sarıdoğan, Veli Güleryüz ve Şekip Gültekin’e plaketlerinin sunumundan sonra bölüm birincileri Turizm ve Otel işletmeciliği Programı (normal öğretim) birincisi Namık Karaduman, (ikinci öğretim) birincisi Tayfun Bozu, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı (Normal öğretim) birincisi Hatice Uçak, ikinci öğretim birincisi Ümit Metin, Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı birincisi Duygu Çağıl, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı birincisi Kübra Büşra Buhan, İnsan Kaynakları Yönetimi Programı (Normal Öğretim) birincisi Hülya Demir, (ikinci öğretim) birincisi Kardelen Çokkara, Aşçılık Programı (normal öğretim) birincisi Özcan Çetin, (ikinci öğretim) birincisi Hava Beyza İpek, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı (normal öğretim) birincisi Nurcan Ezer ve (ikinci öğretim) birincisi Nazife Özbey sahneye davet edildi.

Mezuniyet töreninin sunuculuğunu yapan Okutman Çetin Meydan, okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin çoğunun halen yönetici pozisyonunda çalıştıklarını, Amerika, Almanya, İngiltere, Dubai gibi ülkelerde bile halen çalışmakta olduklarını söyleyerek, SDÜ Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğünce hazırlanan brifing raporunu okudu.

Bölüm birincilerinin diploma ve hediyelerinin sunulmasından sonra ise Okul üçüncüsü Hatice Uçak’a diplomasını ve plaketini Okul Müdürü Prof. Dr. Fevzi Bedir sunarken, Okul İkincisi Duygu Çağıl’ın diploma ve plaketini Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Okul birincisi Hülya Demir’in diplomasını ve  plaketini Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz takdim ettiler.

Okul birincisi Hülya Demir’in mezuniyet konuşması ve yaş kütüğüne birincilik plaketini çakmasından sonra sevinçle keplerini havaya fırlatan öğrencilerimize ve öğrenci velilerine, okul yönetimince pilav-helva ikramında bulunuldu.

2014-2015 Eğitim Öğretim yılında Eğirdir MYO’dan mezun olarak ilçemizden ayrılan tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap