Başkan Ömer Şengöl'den Öğrencilere Yazıcı Hediyesi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Ömer Şengöl'den Öğrencilere Yazıcı Hediyesi
Haberin Tarihi: 5.6.2015 17:32:00 - Okunma Sayısı:1681 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl Bitkisel Atık Yağ toplama kampanyasına en çok atık yağ bırakan okul olan Muazzez ve Yaşar Şapçı İlköğretim Okulu'nu printer (yazıcı) ile ödüllendirdi.

Başkan Ömer Şengöl’den Öğrencilere Yazıcı Hediyesi

 

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl Bitkisel Atık Yağ toplama kampanyasına en çok atık yağ bırakan okul olan Muazzez ve Yaşar Şapçı İlköğretim Okulu’nu printer (yazıcı) ile ödüllendirdi.

            Okul bahçesinde gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl öğrencilere hitaben; “Geçtiğimiz aylarda başlatmış olduğumuz Bitkisel Atı yağ kampanyasında gösterdiğiniz ilgiden dolayı sizlere teşekkür ederiz. Bu gün en fazla atık yağ toplayan okulumuz oldunuz. Tesadüftür ki 5 haziran dünya çevre günün de böyle bir ödül kazandınız. Bakın pırıl, pırıl okul bahçeniz var. Nasıl evlerimizi odalarımızı temiz tutuyorsak yaşadığınız okulun bahçeni sinide temiz tutmalarısınız. Olumsuz şehir kullanımından dolayı bu yıl 30 kişiyi temizlik işlerinde kullanıyoruz ve siz ne kadar çevrenizi temiz tutarsanız bizde o kadar masraf etmemiş oluruz ve sizlere park, yeşil alan, yol kaldırım yapabiliriz.  Bu yıl temizliğe önem vererek 6 tane temizlik aracı aldık. Önümüzdeki günlerde bu araçları da hizmetinize sunacağız. Eğirdir Dünyanın bir incisi sözümüzü de yalancı çıkarmamış olacağız. Ben tekrardan Bitkisel atık yağ kampanyamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum ve diğer okullarımıza ve vatandaşlarımıza da sizlerin örnek olmasını temenni ediyorum dedi.

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ardından Muazzez ve Yaşar Şapçı İlköğretim Okulu öğrencilerine hediyelerini takdim etti.  Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap