Kaymakam Adem Çelik’in Regaip Kandili Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Adem Çelik’in Regaip Kandili Mesajı
Haberin Tarihi: 3.2.2022 12:31:03 - Okunma Sayısı:657 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Regaip Kandili mesajı yayınladı.

Kaymakam Adem Çelik’in Regaip Kandili Mesajı

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Regaip Kandili mesajı yayınladı.

Kaymakam Çelik mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bereket ve maneviyat mevsimi olan Mübarek Üç Aylara girmiş bulunmaktayız. Allah’ın rahmetinin üzerimize manevi bir sağanak gibi yağdığı, lütuf ve kereminin bizleri kuşattığı, Mübarek Üç Ayların manevi ikliminin ilk esintisi olan Regaip Kandili’ni idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu gece, yapılan duaların Yüce Mevla’ya sunulduğu ve onun rahmetinden af ve mağfiret dilenildiği, barış ve kardeşlik duygularının pekiştirildiği umut, huzur ve adeta bir müjde gecesidir.

Bu mübarek gün ve geceleri fırsat bilerek elimizi ve gönlümüzü herkese açmalı, kardeşlik hislerimizi güçlendirmeli, birlik ve beraberliğimizi korumak için çaba harcamalıyız.

Rahmeti ve bereketi bol olan bu özel ve mübarek günlerin sevgi,barış ve kardeşlik duygularımızı artırmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Eğirdir Halkının ve tüm İslam Aleminin Mübarek Regaip Kandili’ni en içten dileklerimle kutluyor, Milletimize ve İslam Alemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap