Kış günü yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle halk isyan etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kış günü yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle halk isyan etti
Haberin Tarihi: 4.2.2022 16:14:30 - Okunma Sayısı:1222 defa okundu.

Eğirdir'de etkili olan kar yağışı sonrası kentin birçok bölgesinde elektrik kesintisi meydana geldi.

Kış günü yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle

HALK İSYAN ETTİ

Eğirdir'de etkili olan kar yağışı sonrası kentin birçok bölgesinde elektrik kesintisi meydana geldi. Kış günü yaşanan elektrik kesintisinin ardından halk, isyan etti.

Özellikle Yazla, İstasyon, Altınkum, Sekibağ, Bağlar mahallelerinde yaşanan Elektrik kesintisi nedeniyle mağdur olduğunu belirten hemşehrilerimiz, sosyal medya üzerinden kesintinin nedenini ve elektriklerin ne zaman geleceğini yetkililere sordu.

Yaşanan uzun süreli elektrik kesintisine tepki gösteren vatandaşlar, “Eğirdir'de hala elektrik verilmeyen mahalleler var Altınkum mahallesinde dünden bu yana elektrik yok, çocuklar üşüyor. Oksijenle hayatını sürdüren hastaların olabileceği tek bir yetkilinin umurunda değil. Memlekette kargolar bile eksiksiz elimize ulaşırken elektriğin hala verilememesinin sebebi iş bilmezlik mi sorumsuzluk mu?"

"Eğirdir’in yüzde kırkının yaşadığı Yazla, İstasyon ve Altınkum mahallelerinde 5 saattir elektrik kesintisi var.  Birisi de çıkıp ne olduğunu açıklasa bari. Kaloriferi yakamıyoruz, donuyoruz."

"Hastane arkasındaki binalara düşük elektrik geliyor, arıyoruz telefona bakan yok. Dün saat 3'den bu zamana kadar kaloriferler yanmıyor."

"Bağlar mahallesi Gül bahçe sokak dün sabah 10'dan beri elektrik yok. Kalorifer çalışmıyor, ev tel kesik, su kesik. Hiçbir çalışma yok, yol kapalı. Nerede bu yetkililer? Çok rica ediyorum biran önce çözüm bulun donuyoruz. Sorumluları vazifelerine davet ediyorum. Allah rızası için LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN" diyerek isyan ettiler.

Öte yandan hava şartlarının enerji hatları üzerinde oluşturduğu hasarın ekipler tarafından tespit edildiği, kesintiden etkilenen vatandaşlarımıza en kısa sürede enerji sağlamak için arıza giderme ve tekrar enerji verme çalışmalarının yürütüldüğü bildirildi.

AEDAŞ tarafından yapılan açıklamada; "Isparta ve Burdur'u etkisi altına alan şiddetli kar yağışı sebebiyle bölgedeki belirli noktalarda elektrik kesintisi yaşanmaktadır.

En kısa sürede enerjinin verilmesi için ekiplerimiz çalışmalarına gayret ve özveri ile devam etmektedir" denildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap